clicker323 Opublikowano 29 Lipca Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Witam. Interesuje się mechatroniką, modelarstwem, uczę się modelować w programie "Onshape" oraz drukuje na drukarce 3D co chciałem połączyć z modelami RC. Na forum pragnę zdobyć niezbędną wiedze do stworzenie w pełni wydrukowanego modelu autka RC wraz z własnym kontrolerem radiowym który już zrobiłem. 7 minut temu, clicker323 napisał: Witam. Interesuje się mechatroniką, modelarstwem, uczę się modelować w programie "Onshape" oraz drukuje na drukarce 3D co chciałem połączyć z modelami RC. Na forum pragnę zdobyć niezbędną wiedze do stworzenie w pełni wydrukowanego modelu autka RC wraz z własnym kontrolerem radiowym który już zrobiłem. Dodam jeszcze zdjęcia modelu kontrolera radiowego. Jeśli ktoś byłby ciekaw został zrobiony na sterowniku arduino nano oczywiści jakiś klon oraz module radiowym NRF24L01. Dałem do niego 2 joysticki, 2 potencjometry oraz dwa przełączniki dwupozycyjne. Całość wymodelowana w 100% samemu. c4c73c56-71ec-4341-a976-1e9cab5ac36b.jfif 17d769a0-ac0a-4a99-86ab-dfd623250e18.jfif 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clicker323 Opublikowano 30 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Czy zostanę zaakceptowany? czy zrobiłem coś źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Lipca Udostępnij Opublikowano 30 Lipca Tak, jesteś już na forum 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi