emkd Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Wygląda, że odbiornik się sypie - co proponujecie zakupić ? Musi mieć 7 kanałów. Zostać na 35MHz, przejść na 2.4GHz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartK Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Gdybym ja stanął przed takim dylematem, na pewno zrezygnowałbym z 35 MHz i przesiadł na coś nowoczesnego. Mam obecnie system Hiteca Eclipse 7 pro 2.4 z odbiornikami i sporym zestawem telemetrii i o ile nie jest to już najnowszy system, nie widzę sensu się go pozbywać, bo wciąż oferuje wiele i nigdy jeszcze mnie nie zawiódł. Nie przychodzi mi do głowy co miałby takiego system 35 MHz aby kontynuować korzystanie z niego. Ale oczywiście to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emkd Opublikowano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia no pewnie tak, myślę o tym ... tylko co i gdzie kupić ? jak patrzę to niedostępne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartK Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Hiteca już nowego nie kupisz bo z aparatur się wycofał, ale jest multum aparatur innych producentów w systemie 2.4 GHz, z telemetrią, z obsługą różnych protokołów transmisji, z nieograniczonymi możliwościami i z ciągłym wsparciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Yależy od budżetu jak i umiejętności w programowaniu bo tego jest mnóstwo. Ja mam Taranis 9xd z oprogramowaniem OpenTX i nic innego mi nie jest potrzebne a na marginesie działa z symulatorami jako joystick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzysztof Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Zaletą korzystania z 35 MHz jest niska cena odbiorników, przeważnie z drugiej ręki (jeśli znamy ich stan techniczny) i akceptujemy skromne możliwości jakie daje ten system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Jeżeli zdecydujesz zostać na 35 MHz, to zadzwoń do Art Hobby do pana Dzika. Może mieć ze starych zapasów odbiornik do Eclipse, tak myślę.Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emkd Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi