Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 21 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Przed chwilą dostałem od Krysi z FAI takiego oto maila: FAI congratulates the Winners and thanks the Organisers of the Championships. Sport: Aeromodelling - F4B-C-H Title: 2024 FAI F4 World Championships for Scale Model Aircraft Type : World Date: 10.08.2024 - 17.08.2024 Location: Strejnic, Romania Final Results : F4B 1st: Pete Bauer USA 2nd: Danny Fenton GBR 3rd: Lukasz Szeptycki POL F4B Team 1st: USA 2nd: Poland 3rd: Romania F4C 1st : David Law AUS 2nd: Andreas Lüthi SUI 3rd : Marc Levy FRA F4C Team: 1st : Germany 2nd: Czech Republic 3rd : France F4H 1st: Reto Senn SUI 2nd: Alexis Levy FRA 3rd: Vladimír Rynes Jr CZE F4H 1st : Switzerland 2nd : Czech Republic 3rd : Poland SERDECZNIE KOLEGOM GRATULUJĘ 🙂 Gwoli wyjaśnienia: F4B to makiety na uwięzi F4C i F4H to modele RC ale nie pytajcie mnie czym te dwie klasy się od siebie różnią bo nie wiem, hahaha. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Gratulacje. Z pobieżnej lektury dokumentacji FAI - w klasie F4H większy nacisk położony jest na ocenę lotu modelu, a mniejszy na odwzorowanie szczegółów konstrukcji oryginału.Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 11 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 11 Września Piękna fotorelacja z zawodów: Otwiera się po kliknięciu w zdjęcie:-) 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZKA Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Fotorelacja bardzo ładna , a dla zainteresowanych jeszcze punktacja w poszczególnych kategoriach . F4B Final results (2).pdfF4B Final results (2).pdfF4B Final results (2).pdfF4B Final results (2).pdf F4C Final results.pdf F4H Final results.pdf Team F4B (2).pdf Team F4C.pdf Team F4H.pdf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi