Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 21 Sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Sierpnia Przed chwilą dostałem od Krysi z FAI takiego oto maila: FAI congratulates the Winners and thanks the Organisers of the Championships. Sport: Aeromodelling - F4B-C-H Title: 2024 FAI F4 World Championships for Scale Model Aircraft Type : World Date: 10.08.2024 - 17.08.2024 Location: Strejnic, Romania Final Results : F4B 1st: Pete Bauer USA 2nd: Danny Fenton GBR 3rd: Lukasz Szeptycki POL F4B Team 1st: USA 2nd: Poland 3rd: Romania F4C 1st : David Law AUS 2nd: Andreas Lüthi SUI 3rd : Marc Levy FRA F4C Team: 1st : Germany 2nd: Czech Republic 3rd : France F4H 1st: Reto Senn SUI 2nd: Alexis Levy FRA 3rd: Vladimír Rynes Jr CZE F4H 1st : Switzerland 2nd : Czech Republic 3rd : Poland SERDECZNIE KOLEGOM GRATULUJĘ 🙂 Gwoli wyjaśnienia: F4B to makiety na uwięzi F4C i F4H to modele RC ale nie pytajcie mnie czym te dwie klasy się od siebie różnią bo nie wiem, hahaha. 8
Swift Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Gratulacje. Z pobieżnej lektury dokumentacji FAI - w klasie F4H większy nacisk położony jest na ocenę lotu modelu, a mniejszy na odwzorowanie szczegółów konstrukcji oryginału.Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Prauss Opublikowano 11 Września Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Września Piękna fotorelacja z zawodów: Otwiera się po kliknięciu w zdjęcie:-) 4 1
ZKA Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Fotorelacja bardzo ładna , a dla zainteresowanych jeszcze punktacja w poszczególnych kategoriach . F4B Final results (2).pdfF4B Final results (2).pdfF4B Final results (2).pdfF4B Final results (2).pdf F4C Final results.pdf F4H Final results.pdf Team F4B (2).pdf Team F4C.pdf Team F4H.pdf 1
Rekomendowane odpowiedzi