modelpiotrek Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Część Pierwsza mojej relacji z 17 RC Airshow Racibórz 2024 Muzyka specjalnie taka dobrana bo też tak wyniośle się czułem więc mi wybaczcie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_io Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Szacunek Piotrze za ogrom pracy dla Ciebie i chłopaków z zespołu. W szczególności za propagowanie modelarstwa bo o tym czasami kluby czy stowarzyszenia zapominają robiąc zamknięte imprezy tylko dla członków. Pełen szacunek!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 6 minut temu, mar_io napisał: Szacunek Piotrze za ogrom pracy dla Ciebie i chłopaków z zespołu. W szczególności za propagowanie modelarstwa bo o tym czasami kluby czy stowarzyszenia zapominają robiąc zamknięte imprezy tylko dla członków. Pełen szacunek!:) Dzięki wielkie w imieniu całego Skrzydlatego Raciborza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi