fullrespect Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sprzedać nie sprzedałem - transakcja nie zakończyła się sprzedażą. Modela nadal mam do sprzedania ale nie wystawiałem go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja juz mialem Guppy'iego ale uciekl :evil: i wiem ze to wdzieczny model i nie trudny ale fajnie sie czytalo te relacje z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Potwierdzam. Tomek bardzo ładnie potrafi dokumentować postępy w budowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dziękuję Panowie za miłe słowa aż się zaczerwieniłem :oops: koniec już słodzenia... bo zrobię Wam na złość i go kiedyś skończę - oczywiście z pełną relacją na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Guppy I jest dużo bardziej prostszy do złożenia w porównaniu z wersją II. A Tomek w sumie to mógłbyś dokończyć model, bardzo ładnie ci to szło, trening nawet tak prosty zawsze się przyda - oklejenie tego modelu też można uznać za jakieś wyzwanie np. estetyczne w kwestii kolorów lub ew. techniczne próbując okleić kadłub w całości :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1993 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 fullrespect, Może powiedzieć z czego są zrobione pancerze w których są bowdeny :?: Domyślam się jedynie, że to jakieś rurki termo-kurczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 To są zwykłe bowdeny żadnych termokurczek tu nie ma :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Dokładnie, to są zwykłe bowdeny - takie jak dostaje się w zestawie w sklepie czyli (pierwsza pomarańczowa koszulka, druga biała i w samym środku drucik) z tym ze ja pomarańczową zdjąłem bo potrzebowałem większej elastyczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 I się wątek urwał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Watek sie urwal bo guppy poszedl w inne ręce do dokończenia, ja zrezygnowalem z jego budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Watek sie urwal bo guppy poszedl w inne ręce do dokończenia, ja zrezygnowalem z jego budowy. Czy chodziło o trudności w wykonaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullrespect Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wlasnie wręcz przeciwnie... Jednak ciągnie mnie do makiet i jakoś tak laminat lepiej mi śmierdzi hehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wlasnie wręcz przeciwnie...Jednak ciągnie mnie do makiet i jakoś tak laminat lepiej mi śmierdzi hehhe A rozumiem , bo już myślałem , że nie dam rady. Ja na razie zacząłem od posprzątania kącika modelarskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.