Gryzon Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Kilka dni temu zamówiłem słownie : - 12 szt końcówek/wtyczek do serw - 2 komplety nakrętek - 2 komplety trybów do HXT900 i ... Dziś pan listonosz przyniósł przesyłkę a w środku dodatkowo : NIe kupuję dużo więc tym bardziej miłe zaskoczenie. Niby reklamówka ale kto nie lubi prezentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Pasek może być radioaktywny lub z melaniny :devil: . Ja kiedyś zamówiłem 2 akumulatory i dostałem arkusz A4 naklejek Turingy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Też dostałem od nich smycz i naklejki... To miłe niespodzianki. Brak instrukcji, lub instrukcje niezgodne ze stanem faktycznym, podobnie co innego zamawiasz, przychodzi coś "w zamian" - i to się zdarzało. Natomiast sporo elektroniki w stanie fabrycznie uszkodzonym to te niemiłe niespodzianki, oby jak najmniej, bo generalnie sklep bardzo przyzwoity i w zasadzie cały nadaje się do ciekawych ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Uważaj na tę smyczkę... Kiedyś mieli podobną akcję i wówczas czytałem, że urywały się w tych smyczach zaczepy i aparatury lądowały na glebie ponosząc uszkodzenia. Może obecnie jakość ich się poprawiła, jednak ja bym nie ryzykował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Uważaj na tę smyczkę... Kiedyś mieli podobną akcję i wówczas czytałem, że urywały się w tych smyczach zaczepy i aparatury lądowały na glebie ponosząc uszkodzenia. Może obecnie jakość ich się poprawiła, jednak ja bym nie ryzykował Zaczep można wymienić zanim się zepsuje edit: A mi ostatnio do zamówienia za 150$ nie dorzucili nic... A podobno smycz dodają do każdego zamówienia powyżej 70 czy tam 90$. Teraz zamówiłem 2 ładowarki na kwotę 100$ i ciekawe czy dostanę :roll: W sumie to już 5 zamówień do mnie dotarło i żadnego gratisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 ja rowniez dzisiaj dostalem smyczke turnigy do odbiornika corony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja juz 6 zamowienie i zanego gratisu...A 2 zamowienia byly na kwote powyzej 300$... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Widać niektórych lubjejom bardziej. PS. Mi też nigdy nie dali żadnego suwenira . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Do mnie dzisiaj także trafiła smycz. Chyba dorzucili ją w związku z zawyżeniem wagi paczki o prawie 300g :> Denerwuje mnie to osobiście, bo przekroczyłem kolejny próg ceny wysyłki, a jak się okazało było jeszcze 300g luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Moim zdaniem nie chodzi o kwoty - ostatnie zamówienie to ze smyczą kosztowało mnie 11,95$ z wysyłką więc raczej chodzi o to ze TURNIGY w ostatnich dniach dorzucilo smycze do swoich produktów w ramach promocji firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechowiec Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Nie wiem czy dobrze robię pisząc to tutaj ale nie chce zakładać nowego tematu a rzecz dotyczy hobbycity i firmy TURNIGY:) A więc przymierzam się do kupienia pierwszej ładowarki i znalazłem ciekawą ofertę http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7028 Może ktoś też potrzebuje coś z tego sklepu to byśmy razem kupili:) 1. tańsza przesyłka 2. nigdy nie zamawiałem z zagranicy i jakbym to zrobił sam to pewnie nie wyszło by mi to na dobre potrzebuje instruktora :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 orzechowiec, Szukaj: Turnigy accucell 6, paypal i hobbycitu albo unitedhobbies. Tematów o tym co chcesz wiedzieć jest mnóstwo. Nikt gotowca Ci nie podsunie. A zamawianie z zagranicy na pewno wyjdzie Ci na dobre bo to jest dziecinnie proste. Ale o tym w odpowiednim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.