Andrzej Klos Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Jestem na urlopie w mojej rodzinnej Gdyni i dzieki pomyslnemu zbiegowi okolicznosci w Gdyni tez byl wczoraj profesor Krzysztof Kubrynski. Spotkalismy sie na Skwerze Kosciuszki. Profesor pokazal mi efekt 3 letniej pracy nad projektem aerodynamicznym i optymalizacja szybowca Diana 4. Olbrzymi wysilek i imponujace narzedzia do optymalizacji. Zdjec Diana 4 nie moglem robic bo stanowia wlasnosc firmy. Ale tu jest zdjecie innego projektu. Trzy godziny minely dla mnie jak 3 minuty. Inna wiadomosc to pare dni temu wzniosl sie w powietrze prototyp Diana 4! Wykonano tylko kilka lotow i proby w locie trwaja. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jerzy_R Opublikowano 22 Września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Września 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi