baciany Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Siema. Jestem szczęśliwym i zadowolonym posiadaczem FlySky FS-i6X. Aparatura spisuje się super o ile model ma opcję podpięcia odpowiedniego odbiornika. Moim planem (marzeniem) jest kolekcja modeli RC heli i samolotów Eachine, Volantex, RC Era itp. Niestety w większości z nich nie ma żadnej opcji zmiany odbiornika ani podpięcia inengo przez s-bus stąd zainteresowały mnie aparatury multi protocol. Najtaniej wychodzi chyba Jumper Lite, ale nadal nie rozumiem czy ELRS wystarczy czy musi to być 4 in 1? Ktoś mi tutaj spróbuje coś podpowiedzieć proszę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Radiomaster boxer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzyn Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Hej, W takim przypadku, czyli całej kolekcji modeli i producentów to moduł 4 w 1, Znaczy się nowe radio typu radiomaster albo (jak ktoś ma z radio tzw. moduł bay) modul zewnętrzny 4 w 1 Kwestia otwarta, co znaczy tanio....... Pozdrowienia JD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 26 Września Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września Tanio = Tanio. W budżecie by był jumper T-Litr 4in1 ale coś ten kształt pada od konsoli mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września To RadioMaster TX12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzysztof Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Albo Taranis Lite lub Lite S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Tx12 MK2 + moduł 4w1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano 30 Września Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września Patrząc ne cenę Tx12 + modułu 4w1 to już jesteśmy prawie w progu cenowym Tx16S z modułem 4w1 wbudowanym... Coś czuję że najlepszą opcją będzie trochę poczekać, pozbierać pieniążki i od razu pewnie Tx16S zakupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkrzysztof Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Na podstawie informacji opisowych trudno się będzie zdecydować. Popatrz może wśród znajomych modelarzy, na różnych imprezach pomacaj konkretne urządzenia i wtedy podejmiesz decyzję. Budżet to jedno, a oczekiwania i satysfakcja z wyboru spełniającego te oczekiwania to już inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano Poniedziałek o 07:42 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:42 W dniu 30.09.2024 o 08:50, rkrzysztof napisał: Na podstawie informacji opisowych trudno się będzie zdecydować. Popatrz może wśród znajomych modelarzy, na różnych imprezach pomacaj konkretne urządzenia i wtedy podejmiesz decyzję. Budżet to jedno, a oczekiwania i satysfakcja z wyboru spełniającego te oczekiwania to już inna sprawa. Co racja to racja. Budżetowo celował bym w Radiomaster Boxer, ale wizualnie ciągnie mnie do TX16S. Rozsądek zaś mówi olać to i kupić (ponownie) Flysky FS i6x... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi