JAFO Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam Forum czytam od 3 lat... Sporo się dowiedzialem za co dziekuje z gory Jestem z Wroclawia... czasem udzielam sie na tamtejszym forum. Od 2 lat jestem na wiekszosci imprez we Wrocławiu... jako obserwator. Latam planktonem jak mowi moj kolega czyli - depronowymi szybowcami z napedem elektrycznym - nie mam kompleksow - po prostu uwielbiam szybowanie pozdawiam uzytkownikow tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Cześć , ja również jeżdżę jako obserwator na zloty, poprostu nie mam co pokazać na tych imprezach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witamy szybownika z Wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Czesc. po ktorej stronie Wrocka latasz? Ja tez w wiekszosci EG latam w Olesnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 ja również jeżdżę jako obserwator na zloty, poprostu nie mam co pokazać na tych imprezach. Jeszcze im pokazemy, oj pokazemy!! (jak sie bawic umiemy hyhy) ps. Czesc Jafo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAFO Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Latam od strony partynic - ale jesli moge to jerzedze na Ceglana we Wroclawiu, lub gorę Gniezdzic w Kuraszkowie i wszystkei łaki w okolicy. A co do zawodow to chetnie bym kiedys sprobowal tylko musze dorobic sie jakiegos kombata pozdrawiam JAFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 JAFO to jak bedziesz się wybierał na Partynice polatać to daj znać. Mieszkam 500 m od wsi Wysoka na Partynicach. Musze powiedzieć że mnie zamurowało jak przeczytałem gdzie latasz. Ja też jestem fanem szybowców chć dość mocno zerkam w stronę spaliniaków. Już zakupiłem trenerka i silniczek ASP .46 tylko moja ładowarka płynie i płynie z UH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAFO Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 - parę razy latałem przy łące na ul.Orawskiej - jest w miare bezpiecznie bo do zabudowań dość daleko jak na samolot z EPP (i na miasto)... ale spaliny nie odwazylbym sie tam uruchomic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Bardziej mi chodzi o szybowce takie klasyczne bez napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAFO Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 a to mysle ze spokojnie - teraz tam sie nie mozna dostac bo zablokowlai cala ulice i wszyscy grzezna w blocie - pisali o tym nawet w gazetach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Cześć JAFO, a może obok cmentarza osobowickiego? Niezły kawał łąki... Tam często "ulatniam" swojego juniorka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAFO Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Staram sie latac najczescieje przy "okazji" (jak jestem u znajomych gdzies w okolicznych miasteczkach) - natomaist jak jade polatac bo mam na to wybitna ochote to ide na najblizsza mozliwa lake o ktorej juz pisalem. Chyba jestem za leniwy zeby jechac na 2gi koniec Wroclawaia na godzinke latania Wiem, ze niektorzy lataja gdzies w okolicy Wysokiej - na jakims boisku czy łace - to chyba max wyrzeczen na specjalna sesja latania - choc czasem mi sie zdarza ekstra wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.