marcinx00 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam gdzie mozna na dzień dzisiejszy kupic taki odbiornik bo męczy mnie przekładanie go miedzy modelami czy tylko taki orginał bedzie współpracował z tym nadajnikiem czy sa jakieś modele które powinny działać (moze ktoś sprawdzał) Czy wystepują odbiorniki do niej o mniejszej ilości kanałów lub mniejsze i lżejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 http://www.modelarski.com Tutaj skontaktuj się telefonicznie i uzyskasz w tym sklepie informację, ja tam dokupiłem odbiornik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Czy wystepują odbiorniki do niej o mniejszej ilości kanałów lub mniejsze i lżejsze? Wiatm Na razie, do modeli latających jest tylko ten jeden typ. Airtronics zapowiedział, że w tym roku, wypuści następne typy odbiorników do RDS. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinx00 Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 strasznie drogie te odbiorniki jak kurs waluty był niższy mozna było dużo taniej je kupić a ja sie zastanawiałem czy sprowadzac sobie jeszcze co mnie zastanawia czemu częsć tych aparatur mają emblematy Sanwy a niektóre airtronics ja mam tą drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Producentem aparatur jest japońska firma Sanwa, a wyłącznym sprzedawcą amerkańska firma Airtronics. Stąd czasem różne oznaczenia. PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.