dakon Opublikowano 3 Października 2024 Opublikowano 3 Października 2024 znalazłem na OLX ogłoszenie o sprzedaży kilku numerów modelarza z lat 78- 86 na końcu ogłoszenia jest napisane "cena 5zł za wszystkie" napisałem do oferującego "Lech" że biorę i proszę o podanie konta a w odpowiedzi dostałem wiadomość "Szukasz glupszego od siebie? Powodzenia" uważajcie na tego kolesia bo albo nie wie czego chce albo wie bardzo dobrze Cytuj
Shock Opublikowano 3 Października 2024 Opublikowano 3 Października 2024 A jakiś link z ciekawości ? Cytuj
dakon Opublikowano 3 Października 2024 Autor Opublikowano 3 Października 2024 https://www.olx.pl/d/oferta/czasopismo-modelarz-z-lat-1978-1986-CID4042-IDJuFwm.html Cytuj
Shock Opublikowano 3 Października 2024 Opublikowano 3 Października 2024 Wychodzi że już sprzedane Cytuj
dakon Opublikowano 3 Października 2024 Autor Opublikowano 3 Października 2024 wystarczyło napisać a nie obrażać, ale z odpowiedzi wynikało, że chciał ileś tam więcej a nie że sprzedał ale dla mnie też nauczka żeby dzwonić a nie pisać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi