Drewniacki Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Cześć wszystkim, jestem początkującym modelarzem z Gdańska. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drewniacki Opublikowano 18 Października Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października Dodam coś więcej o sobie 😉 Marzy mi się „prawdziwe” latanie, ale to trudno pogodzić z życiem rodzinnym. Dlatego zdecydowałem się spróbować modelarstwa. Przejrzałem dostępne modele i zdecydowałem się na Pioneer 1400 w wersji RTF. Niestety — model okazał się niezbyt R do tego F i jak dotąd nigdy nie wzbił się w powietrze. Sklep modelarski w którym go kupiłem jest niezbyt pomocny, więc liczę na Wasze porady jak problem rozwiązać. Opiszę wszystko w osobnym wątku jak już administratorzy mnie zaakceptują. Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Cześć, dobry wybór na początek. Na pewno dostaniesz wiele pomocnych rad👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Witaj Damianie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi