Koper20 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam Właśnie się zastanawiam nad kupnem ładowarki i wypadło na Ray C14 ze względu na możliwość ładowania z 230V i c dobra cenę. Proszę o jakieś opinie o tej ładowarce bo nie chce kupować w ciemno!!!! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam Nie posiadam, ale to jest ładowarka produkcji Hyperion, która to firma cieszy się z tego co wiem dosyć dobrą opinią. Oryginał tu: http://aircraft-world.com/shopexd.asp?id=5845 PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jest to moja pierwsza ładowarka z wyświetlaczem (poprzednie nie miały go). Sam fakt wyświetlania stanu naładowania pakietu jest bardzo przydatny. Pewnie nie ma wielu przydatnych funkcji jak te droższe ale za tą cenę uważam , że i tak ma wystarczająco dużo możliwości. No i fakt podwójnego zasilania jest bardzo wygodny. Zasilałem ją z sieci jak i akumlatora samochodowego i pracowała bez problemu. Nie mam jej dostatecznie długo aby stwierdzić jej żywotność ale mam nadzieję , że będzie służyła długo. Kupiłem w modelarnia.pl - dołączają polskie tłumaczenie instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.