JarekF Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Witam wszystkich. Czy ktoś z Was posiada plany modelarskie malucha? Nie chodzi mi o rysunki z książek serwisowych, ale typowe rysunki wykonawcze modelarskie. Szukałem wszędzie w internecie i zawsze napotykałem właśnie książki serwisowe. Aż dziwne to jest, że popularny polski "kaszlak" nie ukazuje się jako model. Wiem, że MODELARZ w latach '70 zamieścił rysunki, ale to odległe lata. Może ktoś z Was posiada wersję elektroniczną lub zna link. Dziękuję za wszystkie rady.
meloow Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 tu masz http://istf.fw.hu/ plany malczaka i kilka innych samochodzików też
JarekF Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 Dziękuję bardzo za ten link, ale nie o to mi chodziło, albo nie mogę się dokładnie na tej węgierskiej stronie poruszać (język) i nie mogę tym samym znaleźć. Otwierają mi się same wycinanki, a mi chodzi o rysunki, rzuty z boków, z przodu, z tyłu. Wymiary, szkice profili itp. Plany według których można wykonać malucha w skali.
meloow Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Jarku to są plany z małego modelarza numer 10 / 1973 czyli są w jakiś tam skali i wystarczy przeskalować do odpowiedniej skali dla ciebie
f-150 Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Ten użytkownik wystawiał ostatnio rysunki które cię interesują.Spróbuj się skontaktować może jeszcze ma.Maluszek był na rysunkach w dwóch wersjach ,starszej z niklowanymi zderzakami i nowszej z plastikowymi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.