JarekF Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam wszystkich. Czy ktoś z Was posiada plany modelarskie malucha? Nie chodzi mi o rysunki z książek serwisowych, ale typowe rysunki wykonawcze modelarskie. Szukałem wszędzie w internecie i zawsze napotykałem właśnie książki serwisowe. Aż dziwne to jest, że popularny polski "kaszlak" nie ukazuje się jako model. Wiem, że MODELARZ w latach '70 zamieścił rysunki, ale to odległe lata. Może ktoś z Was posiada wersję elektroniczną lub zna link. Dziękuję za wszystkie rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 tu masz http://istf.fw.hu/ plany malczaka i kilka innych samochodzików też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Dziękuję bardzo za ten link, ale nie o to mi chodziło, albo nie mogę się dokładnie na tej węgierskiej stronie poruszać (język) i nie mogę tym samym znaleźć. Otwierają mi się same wycinanki, a mi chodzi o rysunki, rzuty z boków, z przodu, z tyłu. Wymiary, szkice profili itp. Plany według których można wykonać malucha w skali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Jarku to są plany z małego modelarza numer 10 / 1973 czyli są w jakiś tam skali i wystarczy przeskalować do odpowiedniej skali dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ten użytkownik wystawiał ostatnio rysunki które cię interesują.Spróbuj się skontaktować może jeszcze ma.Maluszek był na rysunkach w dwóch wersjach ,starszej z niklowanymi zderzakami i nowszej z plastikowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.