Drewniacki Opublikowano 27 Października Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października Panowie, bardzo dziękuję za wszelkie porady tutaj na forum i zaproszenie do grupy. Chętnie skorzystam, jak tylko będą sprzyjające okoliczności. Niestety, moje życie nie wygląda tak, że mogę z dnia na dzień wszystko rzucić i wyjechać w Bieszczady 😉 Na razie stan jest taki, że przyszły wszystkie elementy, muszę to poskładać w tygodniu. Dam znać jak mi poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października W dniu 24.10.2024 o 22:35, RobRoy napisał: Radziłbym zmienić palny i postawić na pierwszym miejscu lotnisko. Jeżeli ktoś deklaruje że ci pomoże - jest to bezcenne, dokładnie , da się to wycenić w zł..... . No dokładnie. Po lekcji na lotnisku symulator nie będzie wogóle potrzebny do takiego podstawowego latania Pionierem. Piniondz się oszczędzi 😉, a przyda się on na następne modele. Ale najważniejsze, że frajda będzie większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi