Daniel1978 Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października Dzień dobry. Dzisiaj przy próbie montażu odbiornika w modelu urwałem antenki czy to da się uratować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 27 Października Udostępnij Opublikowano 27 Października Tak, dolutuj przewód o długości 31mm takiej długości mam w moich odbiornikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1978 Opublikowano 28 Października Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października Dziękuję za odpowiedź. Myślalem że już po odbiorniku. Czy wystarczy przewód np. od serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomTech Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października Tak tylko one są dość miękkie ja użyłem kabla sieciowego 0,5mm2 lub coś podobnego ale bardziej sztywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi