Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. modelpiotrek Opublikowano 20 Listopada Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Listopada Pierwsze zawody w hali młodych Bocianów powoli piórka im zaczynają wyrastać Nauki jeszcze przed nimi że hoho ale oko cieszy 5 1
merlin71 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Wielkie GRATULACJE!!! Oko cieszy, tak jak napisałeś... Miło robi się na sercu widząc tyle dzieciaków z zapałem do modeli. Żmudna to praca, ale efekty wspaniałe! 1
modelpiotrek Opublikowano 6 Grudnia Autor Opublikowano 6 Grudnia 11 godzin temu, merlin71 napisał: Wielkie GRATULACJE!!! Oko cieszy, tak jak napisałeś... Miło robi się na sercu widząc tyle dzieciaków z zapałem do modeli. Żmudna to praca, ale efekty wspaniałe! Tak różowo to nie ma heh Dzisiejsza młodzież to niestety nie My z naszych lat. Mają problemy z podstawowymi rzeczami manualnymi np jak wycinanie nożyczkami kształtów z kartonu. Szkoda że zajęcia ZPT zostały zlikwidowane w szkołach no ale takie mamy czasy. Staram się im zaszczepić marzenia do latania by chodzili z głową w chmurach a czy mi się uda czas pokaże 3
Rekomendowane odpowiedzi