TooM Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Statecznika w tak małych modelach raczej się nie wzmacnia. W ESA ? :shock: :shock: :shock: Każdy robi jak chce, ale ja tam wolę dać węgle i na dokładkę dwa popychacze jak w prawdziwym kombacie ,bo utrata w walce połowy statecznika nie jest rzadkością a na jednej połówce model całkiem zgrabnie lata :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_jur Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Jeszcze pytanie dot. mocowania silnika. Czy w takim modelu też muszę ustawić skłon i wykłon. Jeżeli tak to poproszę o praktyczne rady jak. Przychodzi mi do głowy podkładka pod mocowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Jeszcze pytanie dot. mocowania silnika. Czy w takim modelu też muszę ustawić skłon i wykłon. Jeżeli tak to poproszę o praktyczne rady jak. Przychodzi mi do głowy podkładka pod mocowanie Tak daj skłon ok 2 stopnie i wykłon też 2. co do sposobu to podkładki będą ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.