TooM Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Statecznika w tak małych modelach raczej się nie wzmacnia. W ESA ? :shock: :shock: :shock: Każdy robi jak chce, ale ja tam wolę dać węgle i na dokładkę dwa popychacze jak w prawdziwym kombacie ,bo utrata w walce połowy statecznika nie jest rzadkością a na jednej połówce model całkiem zgrabnie lata :mrgreen:
a_jur Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Jeszcze pytanie dot. mocowania silnika. Czy w takim modelu też muszę ustawić skłon i wykłon. Jeżeli tak to poproszę o praktyczne rady jak. Przychodzi mi do głowy podkładka pod mocowanie
sebamor Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Jeszcze pytanie dot. mocowania silnika. Czy w takim modelu też muszę ustawić skłon i wykłon. Jeżeli tak to poproszę o praktyczne rady jak. Przychodzi mi do głowy podkładka pod mocowanie Tak daj skłon ok 2 stopnie i wykłon też 2. co do sposobu to podkładki będą ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.