Kef1971 Opublikowano wczoraj o 13:09 Opublikowano wczoraj o 13:09 Witam. Nazywam się Jacek (53 lata), mieszkam w okolicach Warszawy. Pozwoliłem sobie zarejestrować się aby pomóc teściowi Zbyszkowi 80+. Zbysiu jest modelarzem od zawsze. Posiada potężną kolekcję strannie posklejanych modeli plastikowych w skali 1:72 oraz wozów bojowych i czołgów w skali bodajże 1:32 (mogę się mylić). Posiada również sporo w ogóle nie ruszonych modeli lub pomieszanych zaczętych. Zbyszek bardzo mocno podupadł kilka lat temu jeśli chodzi o wzrok, zdrowie w ogóle i to wszystko leży. Udało mi się na razie skompletować trochę pudełek pełnych, które chciałby wyprzedać. Podobnie jak roczniki modelarza np 1970, 1971 czy 2002 itp. Wrzucam poniżej kilka zdjęć ze "stoczni" Zbyszka oraz zdjęcia modeli jaki mam do sprzedania. Teść dużą cześć modeli trzyma w ręcznie zszytych pudełkach z opisami zawartości. Na razie na zasadzie rozrzucenia puzzli, potem gdzieś to w sposób systematyczny wystawić itp. Liczę na poradę gdzie, w jakim miejscu w necie najlepiej to wystawić. 4
Rekomendowane odpowiedzi