Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Czerwca 2025 wg wcześniejszych planów już dawno miał być gotowy, ale jak to w życiu tempo mocno spadło ale coś się tam dzieje 7 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 4 Listopada 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Listopada 2025 Po dłuższej przerwie wróciłem do budowy "grubaska" na ten moment model waży około 17 kg silnik, śmigło i podwozie zmocowane. I co ciekawsze wydaje się, że obejdzie się bez ołowiu chyba czyli jest szansa żeby się zmieścić w 20 kg, no może ciut ponad 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 9 Listopada 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 Listopada 2025 przymiarka makiety silnika 5 1
dyra63 Opublikowano 9 Listopada 2025 Opublikowano 9 Listopada 2025 Pięknie,Arku - silnik jak oryginał ,model też .Jesteś zadowolony z tego Lozenge ?
pacek Opublikowano 9 Listopada 2025 Autor Opublikowano 9 Listopada 2025 14 minut temu, dyra63 napisał: Jesteś zadowolony z tego Lozenge ? na pewno sam bym lepiej nie zrobił, wygląda dość realistycznie, oryginalna też była drukowana ale nie ma róży bez kolców. Cena powala, no i zastanawiam się czym to jest drukowane bo zrobiłem eksperyment acetonem i ściera się. W sumie to nieduży problem bo i tak na całość idzie bezbarwny. Problem jest tylko jak coś ubrudzę, bo boję się tego czyścić. Muszę jeszcze spróbować z alkoholem.
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 27 Listopada 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Listopada 2025 zabrałem sie za oklejanie górnych płatów, została mi jeszcze góra lewego płata, no i moje ulubione szwy Uff lozengi starczyło a przy okazji bo lozengą będę jeszcze oklejał stójki na płatach, czy wie ktoś może którym odcieniem powinienem to zrobić ? tym jasniejszym który jest na dolnych powierzchniach płatów czy tym który jest na górze ? 4 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pacek Opublikowano 30 Listopada 2025 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Listopada 2025 Dzisiaj wygląda tak 9
Rekomendowane odpowiedzi