diem Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 2 pizze, salatka i do tego diet coke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Mammuth, tak zapytam, to po kiego grzyba w tej Anglii siedzicie? Wracaj do kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Jak Ci napisze, ze dla przyjemnosci to pewnie nie uwierzysz w to, ze turysta jestem - pewnie tez nie - wiec prawde napisze - dla kasy - zarabiam nie najgorzej -0 w sam raz na splate kart kredytowych i pozyczek XD - ale takze zaczynam tutaj maly interes rozkrecac... Tak czy siak narazie nie wracam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 I mamy swojego człowieka w Albionie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Mammuth kupuj u araba tam w dobrym sklepie jest mięso dobre i koszerne. Sam widziałem jak gość z przymałą czapeczką mięso kupował. Od czasu do czasu dla odmiany można kupić nogę wielbłąda na zupę. :mrgreen: Albo łeb kozy. A czasem w pojemnikach są kulki ale to akurat oczy baranie. A jeszcze dla odmiany od turka można kupić z rożna nawijane na patyku flaki baranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Mammuth kupuj u araba tam w dobrym sklepie jest mięso dobre i koszerne. Sam widziałem jak gość z przymałą czapeczką mięso kupował. Od czasu do czasu dla odmiany można kupić nogę wielbłąda na zupę. :mrgreen: Albo łeb kozy. A czasem w pojemnikach są kulki ale to akurat oczy baranie. A jeszcze dla odmiany od turka można kupić z rożna nawijane na patyku flaki baranie. Pysznosci... :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 ...nie po obiedzie, łobuzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Mammuth kupuj u araba tam w dobrym sklepie jest mięso dobre i koszerne. Sam widziałem jak gość z przymałą czapeczką mięso kupował. Od czasu do czasu dla odmiany można kupić nogę wielbłąda na zupę. :mrgreen: Albo łeb kozy. A czasem w pojemnikach są kulki ale to akurat oczy baranie. A jeszcze dla odmiany od turka można kupić z rożna nawijane na patyku flaki baranie. Zostane jednak przy kurczaku, indyku i sopockiej z sainsbury's - ale dziekuje za propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Kiedyś do pracy wziąłem słoik z zupą "Flaki" Przy podgrzewaniu jak poszedł aromat patrzyli na mnie anglicy podejżanie. Po pytaniu co to za zupa musieli moją odpowiedź potwierdzić przeczytaniem naklejki z opisem składników. Ale ubawiłem się widząc ich miny. Ale jak oni mogą w pubie jeść frytki polane octem? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 A kogel - mogel nadal smakuje dobrze trzeba tylko jaka sparzyć wrzątkiem. Zaraz zobaczę ale nie wszyscy mieszkają na wsi i mają do nich dostęp. Mozna się przeprowadzić Na wsi miejsca jest sporo na domy To był zart. 8) Niedawno w Galerii Zielonej były jakies targi zdrowej żywności. Tato był i mówił, że wszystko strasznie drogie, chleb jakieś 30 zł, a jak zobaczył cenę piwa.... :mrgreen: Zdenerwował się tylko, pojechał do Carrefoura i kupił sobie kilka Tater ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Marcus, Coście się z Tomkiem na tego biednego himalajczyka uparli? Co on Wam zrobił (albo nie), że biedne zwierzę wrzątkiem chcecie polewać??? :wink: I (prawdopodobnie) z moich wszystkich szarych komórek połowa odpoczywa (i tylko jedna pracuje), bo za diabła nie mogę rozgryźć, co ma kogel-mogel do zwierzaka :shock: :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Kiedyś do pracy wziąłem słoik z zupą "Flaki"Przy podgrzewaniu jak poszedł aromat patrzyli na mnie anglicy podejżanie. Po pytaniu co to za zupa musieli moją odpowiedź potwierdzić przeczytaniem naklejki z opisem składników. Ale ubawiłem się widząc ich miny. Ale jak oni mogą w pubie jeść frytki polane octem? :F Jakbym siebie widzial A co powiesz na rybe z frytkami + rozmaslony zielony groszek - nie dosc ze rozmaslony - to jeszcze rozsmarowany nafrytkach, a wszystko zawiniete w gazete brrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 karlem, Tomek pomylił sie, chciał napisać jajka, a napisał jaka, czyli nawzę biednego himalajskiego łożyskowego ssaka ;p Tak mi się wydaje Owy Jak. A kogel-mogel pyszny Dawno tego nie jadłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Przperaszam, ale który to Jak? 9-ka? :wink: Ładny ma ozorek... ciekawe jak wyjdzie w galarecie... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Marcus, Nie dobijaj mnie Madrian Raczej 38, korablewyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Organic to słowo mi wyleciało. Ja kurczaka w angli nie jadłem czesto bo jest paskudny - każdy ... Wole Tuna :wink: albo Lamb :wink: Ogółem to wole ryby i owoce morza co w UK akurat jest tańsze od kurczaka ... Potwierdzam że mięso od "ciapatych" [nie jest to obrazliwe określenie] i arabów jest dużo lepsze niż to z marketów ... Przechodząc do piwa i czystej to co miało napis Made in UK nie nadawało się do niczego na pierwszy ogień [ później robi się wszystko jedno]. Za to czekolada w tesco ma napis Made in Poland co daje gwarancje podobnego smaku, chociaż czekolada cadbury tez jest bardzo dobra. W Polsce zaczyna wchodzić system buy 1 get 1 free co mnie niezwykle cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 W Polsce zaczyna wchodzić system buy 1 get 1 free co mnie niezwykle cieszy Niestety często w wersji ... pay for 3.... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 drogą genetycznego ulepszania nasion - widzieliście to: http://allegro.pl/item584161891_niezwykla_truskawka_blyskawiczne_plony.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.