JMRC Opublikowano 19 Stycznia Opublikowano 19 Stycznia Poszukuję rysunków szybowca SZD-52 Krokus, szczególnie przekrojów kadłuba.
JMRC Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca Pisałem do Allstar Bielsko, przekierowali mnie do Jeżowa, ale zero odpowiedzi.?
Michal3013 Opublikowano Poniedziałek o 07:30 Opublikowano Poniedziałek o 07:30 Napisz do Piły, u nich stał Krokus. Przynajmniej kilka lat temu jak byłem tam na zawodach, w IOT powinny być jakieś rzuty
JMRC Opublikowano Poniedziałek o 14:39 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:39 Dzięki za podpowiedź, trochę materiałów ogarnąłem. Podobno jest na Żarze, mam bliżej.
Michal3013 Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Opublikowano Poniedziałek o 16:40 Ok, były dwa egzemplarze jak dobrze pamiętam
kamillo Opublikowano Poniedziałek o 18:43 Opublikowano Poniedziałek o 18:43 dwa krokusy są w aeroklubie ziemi zamojskiej, prywatna osoba odkupiła dwie sztuki od żaru i ulotniła. Jednym nawet latałem osobiście rok temu, lata bardzo fajnie zdecydowanie lepiej od jantara. zdjęcie poniżej 1 1
Rekomendowane odpowiedzi