karambolis8 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Dzisiaj odbył się oblot odbudowanego kadłuba. Na pokładzie ultra amatorska kamerka Mate 808 z obiektywem 120o Jako ciekawostkę wrzucam jeszcze filmik z ESIaka. Podejrzewam, ze to telepanie to wina luzu w silniku po licznych kretobiciach.
Konrad_P Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 No to teraz wiem kto tak brutalnie rozjechał moje pieczarki na lotnisku. Załapałem się dziś na chyba dwa ostatnie loty i mogę potwierdzić, że model lata dobrze. Start z trawy bez problemowy i lądowanie podobnie. Powrót po przerwie do RC zaliczony na 5+
karambolis8 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 Miło było poznać kolegę od F5J Pieczarkami moje dzieci się bawiły Bardziej przeszkadzały porozrzucane kolby kukurydzy.
karambolis8 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Witam. Temat o moim TOTO-7 zacząłem od pytania, gdzie umiejscowić podwozie. Dzisiaj odpowiem na pytanie jak je szybko zdemontować. Wprowadzenie. Sezon 2019 zacząłem z kolegą, który chce się wdrożyć w RC. Po zakupie przez niego aparatury, rozpoczęliśmy loty w trybie uczeń-trener z kabelkiem. Jak wspominałem też już wcześniej, mój TOTO-7 miał funkcję zrzutu spadochroniarza, którą bardzo upodobał sobie mój syn, lubił osobiście go spuszczać przełącznikiem na aparaturze. Model jest jak najbardziej do obudowy, gorzej i tak już nie mógł wyglądać Po oczyszczeniu silnika sprawdzę, czy funkcjonuje, to będzie kluczowe dla decyzji o remoncie. Priorytet ma dla mnie jednak Wilga Artexu.
Rekomendowane odpowiedzi