Borim Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Cześć jestem Mikołaj, mieszkam w Warszawie. Modelarstwem lotniczym interesuje się od naprawdę niedawna - pierwszy model zbudowałem w maju poprzedniego roku. Aktualnie modeli zbudowałem stosunkowo mało zaledwie cztery. Ta piękną pasją "zaraziłem" się od dziadka. Oprócz modelarstwa interesuję się jeszcze fotografią i bieganiem. Kiedy mam zamknąć ten temat, bo wszystkie inne tematy tutaj są zamknięte?
Borim Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca Wie ktoś czemu nadal nie mam dostępu do resztu Forum. Moim zdaniem moje przywitanie jest zgodne z regulaminem. Uprzejmie proszę o odpowiedź lub dodanie dostępu.
enter1978 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Pewnie chodzi o avatar , wstaw zdjęcie profilowe , poczytaj w regulaminie jakie ma być , wydaje mi sie że to jest przeszkodą że nie masz jeszcze akceptacji
Borim Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca Dzięki wieczorem ogarnę jakieś porządne zdjęcie mam nadzieje że pomoże. 🙂
Shock Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 4 godziny temu, enter1978 napisał: Pewnie chodzi o avatar , wstaw zdjęcie profilowe Zdjęcie w myśl regulaminu nie jest obowiązkowe, może zostać puste pole. Kluczowe w wyciągu regulaminu jest słowo może - Każdy użytkownik forum może posługiwać się awatarem w postaci zdjęcia własnej osoby: twarzy lub sylwetki (z modelem). Każda inna forma graficzna awatara jest absolutnie niedopuszczalna.
Rekomendowane odpowiedzi