Daniel1978 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Dzień dobry. Za Chiny ludowe nie mogę zaprogramować regulatora z karty. Czy dobrze podłączam? Niby wszystko idzie dobrze a na końcu dioda niebieska sygnalizująca programowanie mruga i nie gaśnie.
Jerzy_R Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Jakiś "dziwny" opis na stronach naszych sklepów netowych Cytat Programowanie: Odłącz kabel serwo sterownika od odbiornika, a następnie podłącz go do gniazda w prawym górnym rogu karty oznaczonej „BEC”. Podłącz akumulator napędowy do kontrolera; Diody LED na karcie zapalają się i pokazują aktualnie ustawione wartości poszczególnych funkcji - i można ustawić!
Daniel1978 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Wszystko jasne nie ta karta do tego regulatora. Pani z czołowego sklepu z Jeleniej Góry wprowadziła mnie w błąd....😡 Programujemy z nadajnika.
robas69 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Przecież w tym sklepie ludzie nie mają zielonego pojęcia o tym co sprzedają. Jedyny jego plus to to, że to co mają na stronie rzeczywiście jest do kupienia 1
Daniel1978 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca W sumie tylko ten jeden raz dzwoniłem i taka sytuacja... Cóż nauczka...
Grzesiek Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Do tego regla musisz mieć kartę z wyświetłaczem. 1
Rekomendowane odpowiedzi