jacek LP Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Załączam filmik, który stanowi dowód że kryzys dotarł także do naszych południowych sąsiadów.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 ...a może wychodzą z założenia że "małe jest piękne".... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 ...tajniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Fajnie wyglądało jak 2 takie małe pieski biegna obezwładnic napastnika.... Przynajmniej bierze się takiego pieska do placaka i po sprawie, a kto by chciał nosić owczarka niemieckiego w plecaku ( troche za duże ) . Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Mniejsze pieski - mniej mięsa :lol2: No mam nadzieję, że chodziło o to, że mniej tego mięsa te pieski zjedzą :roll: Uśmiałem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Przestępcy muszą się mieć na baczności! Takie małe coś łatwo zdepnąć. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ale się uśmiałem :lol2: Ale chyba wiem o co chodzi, policja liczy że przestępcy na których spuszczą te psiaki, będą się zwijać na ziemi ze śmiechu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Takie małe coś łatwo zdepnąć. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Takie małe coś łatwo zdepnąć. :lol2: i to niechcący :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Takie małe coś łatwo zdepnąć. :lol2: i to niechcący :rotfl: a wyrok za napaść na funkcjonariusza na służbie na poważnie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.