endriuRC Opublikowano Wtorek o 13:05 Opublikowano Wtorek o 13:05 Witajcie Panowie jesteśmy na etapie końcowym zakładania stowarzyszenia Sportowy Klub Modelarski Zagłębie. Chciałbym w tym roku na przełomie Wrzesień/Październik ewentualnie Listopad zorganizować 1 Bitwe o Sosnowiec. Jesteśmy świadomi ile jeszcze przed nami załatwień związanych ze stowarzyszeniem ale myślę że damy radę. Do 2tyg zamierzam wystosować pismo do MOSiR w celu załatwienia miejsca organizacji zawodów a będzie nim Stadion Ludowy (stary stadion Zagłębia Sosnowiec). Musimy również dostać fundusz na pokrycie kosztów od miasta. Sosnowiec słynął z wielu modelarni oraz kręgów do uwięzi także zawsze się pod coś możemy podpiąć i zorganizować Bitwe imieniem jakiegoś słynnego modelarza z Sosnowca ? Temat jest do przedyskutowania dlatego informuje was tutaj i zachęcam do odpowiedzi i sugestii. Jeżeli w tym roku by się to nie udało będę chciał zorganizować zawody w Marcu lub Kwietniu 2026r. 1
Mudulinek Opublikowano Wtorek o 13:22 Opublikowano Wtorek o 13:22 Świetny pomysł, popieram takie inicjatywy.To pisałem Ja...
Jerzy Markiton Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Z Rybnika będziesz miał min. 3 chętnych. Pozdrawiam - Jurek
endriuRC Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu W dniu 1.04.2025 o 15:22, Mudulinek napisał: Świetny pomysł, popieram takie inicjatywy. To pisałem Ja... 4 godziny temu, Jerzy Markiton napisał: Z Rybnika będziesz miał min. 3 chętnych. Pozdrawiam - Jurek Bardzo mnie to cieszy że odbija się to tak szerokim echem i ludzie chcą przyjeżdżać! Bardzo motywuje do działania. W środę jadę na spotkanie z prezesem MOSiR w Sosnowcu w celu dogadania szczegółów związanych z zawodami. Dam znać co załatwiłem oraz datę zawodów.
Rekomendowane odpowiedzi