zibidic Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Cześć wszystki modelarzom! Mam na imie Zbyszek i przybywam z alexa, przez przypadek znalazłem to forum i postanowiłem dołączyć do waszego grona . Mieszkam w małej miejscowości koło Staszowa w świętokrzyskim i jak narazie nie znalazłem w pobliżu nikogo do polatania. Modelarstwem zajmuje się już chyba od 3 lat w szczególności spalinkami bo w elektrykach nie za bardzo mi idzie, co prawda mam 2 - motoszybowce ale wymagają drobnych napraw. W tej chwili dla tych co mnie jeszcze nie znają, kończę budowę Piperka i jestem w trakcie budowy PZL-37B Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witamy! PZL-37B to fantastyczny samolot! Spalinowy? Pipermaniaków też tu trochę sporo Dodam tylko że w tym sezonie też będę latał Piperkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 hejka Ja też tu świeży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam ! Najwyższa pora było tu zawitać. Pokaż co na razie dzieje się z Łosiem. No i z resztą modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam Czekam na post o Losiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witamy! PZL-37B to fantastyczny samolot! Spalinowy? Tak Łoś spalinowy (2xmvvs 3,5cm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Mieszkam w małej miejscowości koło Staszowa w świętokrzyskim i jak narazie nie znalazłem w pobliżu nikogo do polatania. No... NIE.... Mamy do siebie dość blisko... Zawsze możemy się spotkać i wspólnie polatać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 witaj w gronie modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witaj w gronie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibidic Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 No... NIE.... Mamy do siebie dość blisko... Zawsze możemy się spotkać i wspólnie polatać... Nawet nie wiedziałem że mieszkasz w pobliżu, bywam w Kielcach ostatnio kilka razy w tygodniu bo kończe właśnie studia a zaopatruje się w sklepie POLAMI Mam nadzieje że masz tam jakieś fajne lotnisko to może byśmy się spotkali na oblot Piperka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.