zibidic Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Cześć wszystki modelarzom! Mam na imie Zbyszek i przybywam z alexa, przez przypadek znalazłem to forum i postanowiłem dołączyć do waszego grona . Mieszkam w małej miejscowości koło Staszowa w świętokrzyskim i jak narazie nie znalazłem w pobliżu nikogo do polatania. Modelarstwem zajmuje się już chyba od 3 lat w szczególności spalinkami bo w elektrykach nie za bardzo mi idzie, co prawda mam 2 - motoszybowce ale wymagają drobnych napraw. W tej chwili dla tych co mnie jeszcze nie znają, kończę budowę Piperka i jestem w trakcie budowy PZL-37B Pozdrawiam wszystkich!
marcin133 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Witamy! PZL-37B to fantastyczny samolot! Spalinowy? Pipermaniaków też tu trochę sporo Dodam tylko że w tym sezonie też będę latał Piperkiem
Tomek Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Witam ! Najwyższa pora było tu zawitać. Pokaż co na razie dzieje się z Łosiem. No i z resztą modeli.
zibidic Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 Witamy! PZL-37B to fantastyczny samolot! Spalinowy? Tak Łoś spalinowy (2xmvvs 3,5cm).
modelmaniak Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Mieszkam w małej miejscowości koło Staszowa w świętokrzyskim i jak narazie nie znalazłem w pobliżu nikogo do polatania. No... NIE.... Mamy do siebie dość blisko... Zawsze możemy się spotkać i wspólnie polatać...
zibidic Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 No... NIE.... Mamy do siebie dość blisko... Zawsze możemy się spotkać i wspólnie polatać... Nawet nie wiedziałem że mieszkasz w pobliżu, bywam w Kielcach ostatnio kilka razy w tygodniu bo kończe właśnie studia a zaopatruje się w sklepie POLAMI Mam nadzieje że masz tam jakieś fajne lotnisko to może byśmy się spotkali na oblot Piperka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.