zibidic Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cześć wszystki modelarzom! Mam na imie Zbyszek i przybywam z alexa, przez przypadek znalazłem to forum i postanowiłem dołączyć do waszego grona . Mieszkam w małej miejscowości koło Staszowa w świętokrzyskim i jak narazie nie znalazłem w pobliżu nikogo do polatania. Modelarstwem zajmuje się już chyba od 3 lat w szczególności spalinkami bo w elektrykach nie za bardzo mi idzie, co prawda mam 2 - motoszybowce ale wymagają drobnych napraw. W tej chwili dla tych co mnie jeszcze nie znają, kończę budowę Piperka i jestem w trakcie budowy PZL-37B Pozdrawiam wszystkich!
marcin133 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witamy! PZL-37B to fantastyczny samolot! Spalinowy? Pipermaniaków też tu trochę sporo Dodam tylko że w tym sezonie też będę latał Piperkiem
Tomek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam ! Najwyższa pora było tu zawitać. Pokaż co na razie dzieje się z Łosiem. No i z resztą modeli.
zibidic Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Witamy! PZL-37B to fantastyczny samolot! Spalinowy? Tak Łoś spalinowy (2xmvvs 3,5cm).
modelmaniak Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Mieszkam w małej miejscowości koło Staszowa w świętokrzyskim i jak narazie nie znalazłem w pobliżu nikogo do polatania. No... NIE.... Mamy do siebie dość blisko... Zawsze możemy się spotkać i wspólnie polatać...
zibidic Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 No... NIE.... Mamy do siebie dość blisko... Zawsze możemy się spotkać i wspólnie polatać... Nawet nie wiedziałem że mieszkasz w pobliżu, bywam w Kielcach ostatnio kilka razy w tygodniu bo kończe właśnie studia a zaopatruje się w sklepie POLAMI Mam nadzieje że masz tam jakieś fajne lotnisko to może byśmy się spotkali na oblot Piperka
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.