Skocz do zawartości

silnik z allegro

dawid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

właśnie to widziałem sprzedaje 20szt juz kiedyś oglądałem jego aukcje i miał 100szt tych silników ciekawe jak mi wyśle fotki

Opublikowano

Kupiłem dziś tę dmuchawę ,zobaczymy czy do czegoś się nada.Nawet jak nie, to choć potrenuje na małych spalinowych silnikach :D Ciekawy jestem co to będzie warte.

edit:Kupiłem ale czekam na przesyłkę.Trochę to musi potrwać. :D

Opublikowano
Kupiłem dziś tę dmuchawę ,zobaczymy czy do czegoś się nada.Nawet jak nie, to choć potrenuje na małych spalinowych silnikach :D Ciekawy jestem co to będzie warte.

to testuj i podziel się doświadczeniami :)

Opublikowano

Nie, zostawię tak jak jest, pojemności są podobne a ten z dmuchawki może być lżej wykonany bo kręci tylko turbinką.Tak myślę :D

edit : jeszcze się zastanowie.Rano zadzwonię, bo ten silnik od piły ma elektroniczny zapłon.

Opublikowano

Ciekawe czy to nasi forumowicze wykupili... Może się podzielą opinią. A ten silnik od dmuchawy to jaki może mieć zapłon? Jeśli magneto to chyba można go przerobić na elektroniczny?

Opublikowano
jedyne co mogło by martwic to czy silnik pracuje w dowolnej pozycji ....

No myślię , że nasz kolega Buwi777 może pomachać tą kosą i się okaże... czekam z niecierpliwością :wink:

Opublikowano
jedyne co mogło by martwic to czy silnik pracuje w dowolnej pozycji bo z wagą to można powalczyć......

Martwisz się Krzysiu że głowicą na dół może mieć zawroty? :D od czego jest aviomarin ;D

Opublikowano

martwi mnie że płyn może mu się cofnąć do "gaźnika" i udławi się kapslem :wink:

chodził mi po głowie temat przeróbki silnika od wibratora budowlanego jednak odchylenie od pionu o 45 stopni powodowało już gaśniecie albo przelanie..

wolałbym jednak by te pracowały ok bo cena jest kusząca

Opublikowano

gościu niestety nie wysłał mi fotek silnika wiec poczekam jeszcze az buwi777 lub jano coś napiszą na ten temat jak im dojdzie silnik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.