dawid Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 witam znalazłem ciekawy i nowy silnik za grosze co onim sondzicie http://www.allegro.pl/item584499797_dmuchawa_do_lisci_spalinowa_s_j_za_bezcen.html gośc ma mi wysłac fotki rozebranej dmuchawy wiec bedzie widac silnik jak mi wyśle to wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 istnieje ryzyko że silnik nie ma zbyt wielkiej mocy ale znaczna wage i jest wysokoobrotowy ..... z drugiej strony ......... cena........ ciekawe bo na innej aukcji : http://www.allegro.pl/item587803808_dmuchawa_do_lisci_spalinowa_s_j_za_bezcen.html :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 właśnie to widziałem sprzedaje 20szt juz kiedyś oglądałem jego aukcje i miał 100szt tych silników ciekawe jak mi wyśle fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Pewnie słaby ale do motorówki dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Kupiłem dziś tę dmuchawę ,zobaczymy czy do czegoś się nada.Nawet jak nie, to choć potrenuje na małych spalinowych silnikach Ciekawy jestem co to będzie warte. edit:Kupiłem ale czekam na przesyłkę.Trochę to musi potrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Kupiłem dziś tę dmuchawę ,zobaczymy czy do czegoś się nada.Nawet jak nie, to choć potrenuje na małych spalinowych silnikach Ciekawy jestem co to będzie warte. to testuj i podziel się doświadczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 U tego samego sprzedawcy: http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=586640136 Edit: A tu dane sprzedającego i telefon: http://74.125.77.132/search?q=cache:75eD9hcYJM0J:ale.gratka.pl/ogloszenie/1700689_odkurzacz_do_lisci_spalinowy_sj_za.html+s%26J&cd=3&hl=pl&ct=clnk&gl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Szkoda że nie widziałem tej piły prędzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 To możeby zadzwonić i zmienić zamówienie na piłę. Z tego co widzę ma ich jeszcze 11, a 4 już sprzedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Nie, zostawię tak jak jest, pojemności są podobne a ten z dmuchawki może być lżej wykonany bo kręci tylko turbinką.Tak myślę edit : jeszcze się zastanowie.Rano zadzwonię, bo ten silnik od piły ma elektroniczny zapłon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 mozna taki kupic i zrobic deskorolke spalinową zastanowie sie nad tym ( chodzi mi o ten za 120zl, bo ma regulacje w pilocie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Nie doradzę, który mógły być lepszy. Próbuję znaleźć na necie jaką ta dmuchawa ma moc. Na razie bez rezultatów. Edit: Znalazłem coś podobnego ale nie dokładnie to samo: http://www.jellydeal.co.uk/spear-and-jackson-petrol-blow-vac.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ciekawe czy to nasi forumowicze wykupili... Może się podzielą opinią. A ten silnik od dmuchawy to jaki może mieć zapłon? Jeśli magneto to chyba można go przerobić na elektroniczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Ciekawe czy to nasi forumowicze wykupili... Spoko - się podzielę wiedzą jak dojdzie i odpalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jedyne co mogło by martwic to czy silnik pracuje w dowolnej pozycji bo z wagą to można powalczyć...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jedyne co mogło by martwic to czy silnik pracuje w dowolnej pozycji .... No myślię , że nasz kolega Buwi777 może pomachać tą kosą i się okaże... czekam z niecierpliwością :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jedyne co mogło by martwic to czy silnik pracuje w dowolnej pozycji bo z wagą to można powalczyć...... Martwisz się Krzysiu że głowicą na dół może mieć zawroty? od czego jest aviomarin ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Na Twoją relację Jano też czekamy - sprawdż czy silnik (lub Ty) będzie potrzebował jakiegoś lekarstwa na zawroty głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 martwi mnie że płyn może mu się cofnąć do "gaźnika" i udławi się kapslem :wink: chodził mi po głowie temat przeróbki silnika od wibratora budowlanego jednak odchylenie od pionu o 45 stopni powodowało już gaśniecie albo przelanie.. wolałbym jednak by te pracowały ok bo cena jest kusząca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 gościu niestety nie wysłał mi fotek silnika wiec poczekam jeszcze az buwi777 lub jano coś napiszą na ten temat jak im dojdzie silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.