Jump to content

silnik z allegro

dawid

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
Posted

właśnie to widziałem sprzedaje 20szt juz kiedyś oglądałem jego aukcje i miał 100szt tych silników ciekawe jak mi wyśle fotki

Posted

Kupiłem dziś tę dmuchawę ,zobaczymy czy do czegoś się nada.Nawet jak nie, to choć potrenuje na małych spalinowych silnikach :D Ciekawy jestem co to będzie warte.

edit:Kupiłem ale czekam na przesyłkę.Trochę to musi potrwać. :D

Posted
Kupiłem dziś tę dmuchawę ,zobaczymy czy do czegoś się nada.Nawet jak nie, to choć potrenuje na małych spalinowych silnikach :D Ciekawy jestem co to będzie warte.

to testuj i podziel się doświadczeniami :)

Posted

Nie, zostawię tak jak jest, pojemności są podobne a ten z dmuchawki może być lżej wykonany bo kręci tylko turbinką.Tak myślę :D

edit : jeszcze się zastanowie.Rano zadzwonię, bo ten silnik od piły ma elektroniczny zapłon.

Posted

mozna taki kupic i zrobic deskorolke spalinową

zastanowie sie nad tym ( chodzi mi o ten za 120zl, bo ma regulacje w pilocie)

Posted

Ciekawe czy to nasi forumowicze wykupili... Może się podzielą opinią. A ten silnik od dmuchawy to jaki może mieć zapłon? Jeśli magneto to chyba można go przerobić na elektroniczny?

Posted
jedyne co mogło by martwic to czy silnik pracuje w dowolnej pozycji ....

No myślię , że nasz kolega Buwi777 może pomachać tą kosą i się okaże... czekam z niecierpliwością :wink:

Posted
jedyne co mogło by martwic to czy silnik pracuje w dowolnej pozycji bo z wagą to można powalczyć......

Martwisz się Krzysiu że głowicą na dół może mieć zawroty? :D od czego jest aviomarin ;D

Posted

martwi mnie że płyn może mu się cofnąć do "gaźnika" i udławi się kapslem :wink:

chodził mi po głowie temat przeróbki silnika od wibratora budowlanego jednak odchylenie od pionu o 45 stopni powodowało już gaśniecie albo przelanie..

wolałbym jednak by te pracowały ok bo cena jest kusząca

Posted

gościu niestety nie wysłał mi fotek silnika wiec poczekam jeszcze az buwi777 lub jano coś napiszą na ten temat jak im dojdzie silnik

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.