malinn Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ja mam 72 kanalik i 35mhz ale nie wiem czy przyjade - zależy to od pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No na razie pogoda to bardziej do Nowego na zbocze ciągnie, szkoda tylko ze nie mam z czym jechać tam ... Za to testuje silnik do P-47 i szlifuje ostatnie poprawki aby chociaż technicznie model był gotowy Ale bardzo boli mnie ten wiatr ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Oj mnie też boli wiaterek bo nie mam modelu na zbocze z lotkami - zuni ubite. Mam tylko 1m bez lotek na zbocze ale to nie to co lotkowiec. Musze zbudować nową maszynę na zbocze bo wiaterki co raz lepsze i na Klif trza jechać. Najlepiej jak by nie wiało nic w niedziele to by była zabawa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Panowie 18 to jest sobota ... Dla przypomnienia godzina 10 rano. Piotrek dziękuję za informacje w sprawie balonów. Ja w niedziele nie przyjadę poniewaz mam już inne plany a i jak widzicie zawody balonowe są w ten dzień a więc po co mamy przeszkadzać ... Malinn ale hak do holowania przeciez masz :?: Jak nie to zrób bo hol z tego co wiem bedzie. Wiatr na jutro - do 10m/s zapowiadają ... zobaczymy co powiedzą rano miejscowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jako że nikt nie pisze to ja napiszę ... Ertmana nie będzie, mRqS-a tak samo ... a ja sam nie wiem. Mógłbym przyjechać, choć i tak mam kupę roboty. Ale chyba pogoda za bardzo też nie dopisze ... Wiatrzysko się rozpędza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 mnie wykluczył wyjazd. z Grudziądza juz raczej nikogo nie będzie, chyba że Jotkarze postanowią troche potrenować. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mnie padł regiel - próbowałem go reanimowac ale nie dało rady - nie mam części ... Niestety nie posiadam na ten moment innego o takiej mocy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Byłem, widziałem więc powiem.... nikogo nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.