brodamb93 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 mam 13 lat i jak sobie latałem po necie znalazłem to forum i postanowiłem wstąpić...i tak jestem!!! Mieszkam w katowicach i modelarstwem interesuje się od ok.2 lat ale niestety nie mam własnego modelu (jeszcze w budowie...szybowiec/moto SUNNY 2m.).pierwszym moim "modelem" była jaskółka... Pozdro Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 witaj w gronie modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 WITAM ! pierwszym moim "modelem" była jaskółka... Przynajmniej zaczynałeś tak jak trzeba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witaj w gronie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Życze Ci żeby dzięki temu forum zbudował swój własny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witaj. Jakby co to pomożemy Cie ulotnić.Może spotkasz tu kolegów z okolic .Taka osobista pomoc to wspaniała sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.