From_heaven Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Dzisiaj wprowadziliśmy nieco urozmaicenia. Kolega Mataj poleciał z Tyńca pod obserwatorium astronomiczne w Krakowie (3,5 km). Urozmaicenie polegało na tym, że siedział w samochodzie, który prowadziłem. Jak widać jest to najprostszy sposób na zwiększenie zasięgu :-D http://vimeo.com/3938837 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Urozmaicenie polegało na tym, że siedział w samochodzie, który prowadziłem. Jak widać jest to najprostszy sposób na zwiększenie zasięgu :-D http://vimeo.com/3938837 Trzeba to opatentować. : :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 krejzole xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Kozak :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Absolutne świrusy. Trzeba miec tonę drewna w kawałkach w głowach, aby sie na coś takiego zdecydowac. Ale mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No niezłe. Czekam na kolejne rekordy A może kiedyś i do Wadowic dolecicie Tylko czy to nie wymaga zgody ruchu lotniczego ;D ,no i to bezpieczeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyr994 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nowym rekordem może okazać się lądowanie na lotnisku w pobliskich Balicach :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Chlopaki jestescie moimi idolami :jupi: normalnie pionierzy. podwozie do EG, wycieraczka do kamery, teraz ruchoma platforma. nie moge sie doczekac nastepnego wynalazku. JESTESCIE ZAJE..... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wa1ker Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :shock: Szacunek naprawdę :shock: mistrzowski Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No niezłe.Czekam na kolejne rekordy A może kiedyś i do Wadowic dolecicie Tylko czy to nie wymaga zgody ruchu lotniczego ;D ,no i to bezpieczeństwo Co za problem - zabudować radiostację i już. Trochę się tylko kontroler z Balic może zdziwić jak się zglosi - "EG przed trzecim do dwa osiem - warunki ladowania poproszę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dobre dobre 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Super!!! Podaj więcej danych: Czas lotu, Jakie pasmo aparatury Antena oczywiście na dachu samochodu? Czy dało by się wykonać taki numer bez kamerki? Miałeś plan awaryjny jak by coś nawaliło? Czy to była pierwsza taka próba? Bo wyglądało że raczej nie (bardzo pewna ręka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Odpowiesz sobie prawie na wszystkie pytania, po obejrzeniu filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To jak zaufać kamerze, ja bym nie wytrzymał, musial bym oderwac wzrok od monitora i zobaczy czy to co widze na LCD to naprawde to co leci w górze. Brawoooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Super!!!Podaj więcej danych: Czas lotu, Jakie pasmo aparatury Antena oczywiście na dachu samochodu? Czy dało by się wykonać taki numer bez kamerki? Miałeś plan awaryjny jak by coś nawaliło? Czy to była pierwsza taka próba? Bo wyglądało że raczej nie (bardzo pewna ręka) Rzeczywiście, na pięć pierwszych pytań odpowiedź jest na filmie Planu awaryjnego nie było, w tym cała zabawa. No i była to pierwsza próba przelotu z samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Trzeba to opatentować. : Jestescie drudzy. zeszłym roku w Kamerunie z O. Darkiem zrobilismy to samo. Tyle tylko ze pakiet byl fabryczny i nie starczylo pradu na powrot do bazy, wiec trza bylo na przygodnej łączce lądować. Lot byl na odleglosc ok 2 km. baxter P.S. Maly ludzik na bialej terenowej Toyocie to ja, O Darek za kierownica.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja proponuję wylądować i wystartować na Balicach niekoniecznie z łącznością :wink: EDIT To lądowanie w Kamerunie na drzewie patrząc w bok trochę do tyłu.... muszę to przetestować na normalnym samolocie... ciekawe czy mi się uda :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 He he he, no nie no za "platforme Rc-Cam" robil samsung S550, bo prawdziwa platforma nigdy do nas nie dotarla mimo wplaty pieniedzy. Utknela gdzies miedzy Bielskiem-Biala a Anglia. A ladowanie... No coz "lotnisko" mialo 30m dlugosci i 8 szerokosci, na poczatku byl plot z prawej... a zreszta jak obejzysz film drugi raz to je dostrzezesz.. Nie bylo latwo, tym bardziej ze asem lotnictwa nie jestem.. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 "muszę to przetestować na normalnym samolocie... ciekawe czy mi się uda " Darek odradzam !!! mozesz sobie podrapać "co nieco "(od spodu :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 E no bomba ten Kamerun. Ja się cały czas zastanawiałem, jak tu zapakować EG na moje wyprawy, żeby się zmieścił do samolotu. No i w końcu oświeciło mnie, jak kolega przyniósł na lotnisko Juniora S, który ma odkręcany pionowy statecznik. Nabędę takiego i mi się zmieści prawie do każdej walizki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.