darek.3333 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Już bym uwierzył gdyby nie 01 kwietnia :wink:
Konrad Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ragi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dałeś się wariatom wrobić w ten żart? Ja zaraz założe temat z ankietą kto się dał wrobić,kto uznał to za żart a kto rzeczywiście do teraz mysli ze forum zostalo sprzedane
Malker Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Konrad: Ludzi którzy żartują nazywać wariatami ? :roll: A może Ty jesteś wariatem ? ...
Kamil6593 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To że dziś 1 kwietnia o niczym nie świadczy.Nie sądzę żeby sobie robili aż takie jaja :wink:
meteor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 hehe ja proponuje następnym razem tydzień wcześniej albo tydzień później zrobić a nie 1 kwietnia
Ragi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Rzadko kiedy spoglądam na kalendarz Co sie tak Malki irytujesz, dość taki zwariowany ten żart :twisted:
barton3 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 albo naprawde sprzedali...i dali ogloszenie specjalnie 1 kwiatniA heh ale przecież to joke jest xd
ZIP_PL Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Gdyby to była prawda, podaliby nazwę tego sklepu...
Eryk Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nie sądze ;D bo by wszyscy nalot zrobili .. i by było małe Nagasaki ;P
madmax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A tak z ciekawości - bo na to nie zwróciłem uwagi. Wcześniej była ruchoma reklama sklepu modelarskiego w górnej części okna ?
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Była ;] Zaskoczyliście mnie swoją reakcje ;] myślałem ze gorzej przyjmiecie sprzedaż forum ;] Ale mimo wszystko forum zostaje tu gdzie jest w rekach tychże co jest ;] Prima Aprilis :mrgreen:
Mareq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jakto Kuba forum nie zostanie sprzedane, ty se z nas jaja robisz. Kto w prima aprilis uwierzy, że forum nie zostanie sprzedane? :devil:
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No teraz jest problem ;] czy żartem jest to ze sprzedane czy to ze nie sprzedane
Gość Anonymous Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak jestem ciekaw ile to forum jest warte Pan Kuba powinien dostać BANA za takie jaja (żart)
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak jestem ciekaw ile to forum jest warte bezcenne :wink:
Bartek2220 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 bezcenne :wink: a za reszte rzeczy płaci sie kartą Master Card :devil: :devil: :devil:
ahaweto Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam. Brawo :mrgreen: . Całkowicie dałem się nabrać. Dopiero żona mi Przypomniała że to Prima aprilis. Świetny żart bo niemalże wyprowadził mnie z równowagi Pozdrawiam Adam.
mammuth Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mnie tez wyprowadzilo z rownowagi - wlasnie sie dowiedzialem, ze te zaliczki za sprzedaz to mamy oddac a ja juz na paletki wydalem i parenascie innych pierdolek ... :faja:
Konrad Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Malki->co tak poważnie do tego podszedłeś :?: Dla mnie każdy modelarz lotniczy jest wariatem i również nie mam nic przeciwko aby ktoś tak do mnie mówił bo w moim przypadku jest to całkiem zbieżne z prawdą :wink: .Tu nie chodzi o nie wiadomo co,żeby zobrazować Ci w jakim kontekście napisałem słowo "wariatom" przytoczę Ci pewien kawał: -Cześć stary,gdzie idziesz? -Polatać -Dobra,namówiłeś mnie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.