darek.3333 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Już bym uwierzył gdyby nie 01 kwietnia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czyli, że to nie prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ragi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dałeś się wariatom wrobić w ten żart? Ja zaraz założe temat z ankietą kto się dał wrobić,kto uznał to za żart a kto rzeczywiście do teraz mysli ze forum zostalo sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Konrad: Ludzi którzy żartują nazywać wariatami ? :roll: A może Ty jesteś wariatem ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To że dziś 1 kwietnia o niczym nie świadczy.Nie sądzę żeby sobie robili aż takie jaja :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 hehe ja proponuje następnym razem tydzień wcześniej albo tydzień później zrobić a nie 1 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Rzadko kiedy spoglądam na kalendarz Co sie tak Malki irytujesz, dość taki zwariowany ten żart :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 albo naprawde sprzedali...i dali ogloszenie specjalnie 1 kwiatniA heh ale przecież to joke jest xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP_PL Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Gdyby to była prawda, podaliby nazwę tego sklepu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nie sądze ;D bo by wszyscy nalot zrobili .. i by było małe Nagasaki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A tak z ciekawości - bo na to nie zwróciłem uwagi. Wcześniej była ruchoma reklama sklepu modelarskiego w górnej części okna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Była ;] Zaskoczyliście mnie swoją reakcje ;] myślałem ze gorzej przyjmiecie sprzedaż forum ;] Ale mimo wszystko forum zostaje tu gdzie jest w rekach tychże co jest ;] Prima Aprilis :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jakto Kuba forum nie zostanie sprzedane, ty se z nas jaja robisz. Kto w prima aprilis uwierzy, że forum nie zostanie sprzedane? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No teraz jest problem ;] czy żartem jest to ze sprzedane czy to ze nie sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak jestem ciekaw ile to forum jest warte Pan Kuba powinien dostać BANA za takie jaja (żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak jestem ciekaw ile to forum jest warte bezcenne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 bezcenne :wink: a za reszte rzeczy płaci sie kartą Master Card :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam. Brawo :mrgreen: . Całkowicie dałem się nabrać. Dopiero żona mi Przypomniała że to Prima aprilis. Świetny żart bo niemalże wyprowadził mnie z równowagi Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mnie tez wyprowadzilo z rownowagi - wlasnie sie dowiedzialem, ze te zaliczki za sprzedaz to mamy oddac a ja juz na paletki wydalem i parenascie innych pierdolek ... :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Malki->co tak poważnie do tego podszedłeś :?: Dla mnie każdy modelarz lotniczy jest wariatem i również nie mam nic przeciwko aby ktoś tak do mnie mówił bo w moim przypadku jest to całkiem zbieżne z prawdą :wink: .Tu nie chodzi o nie wiadomo co,żeby zobrazować Ci w jakim kontekście napisałem słowo "wariatom" przytoczę Ci pewien kawał: -Cześć stary,gdzie idziesz? -Polatać -Dobra,namówiłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.