igilisek Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu dzień dobry. chciałbym zapytać jak zbudować latający model samolotu od zera. narysowałem model tego samolotu ale nie wiem czy poleci. myślę że poleci ale nie wiem czy dałem odpowiednie wymiary🤔 robię to na projekt szkolny (jestem w podstawówce) o nazwie "wyścigi HOT WINGS " buduję go na bazie tego filmiku: korpus zaprojektowałem swój bo są dodatkowe punkty za materiały z recyklingu (buduję z kartonu) tutaj daję narysowany projekt:góra+dół.svgskrzydła.svgstateczniki.svgtył.svgboki.svg Cytuj
arek1989 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu czy możesz napisać coś więcej co to ma być za samolot? Z napędem czy szybowiec wyrzucany z ręki? Zdalnie sterowany czy rzutek który leci przed siebie? Można zbudować coś takiego: i to będzie w miarę łatwe. Ale można też pójść z pełnoprawny model RC, który będzie bardziej wymagający w budowie, kosztach i pilotażu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi