pppd Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Korzystając z wczorajszych sprzyjających warunków polatałem chwilę nad wałem przeciwpowodziowym w okolicach azylu w Krakowie. Latało się bardzo dobrze, ale niestety po 2h przy mocniejszym podmuchu rzuciło modelem w krzaki i złamałem tryb w serwie. Krótki klip tutaj: nanoDLG @ vimeo ( nie ma muzyki, więc proponuję przyciszyć głośniki bo szumi wiatr ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zastanawiam się, kiedy powstaną nano modele do latania nad krawężnikiem A film fajny, mimo braku muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No no.... To maleństwo faktycznie świetnie trzyma się powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Piotrek, fajnie rzeczywiscie lata sie nad tym walem.Ja wczoraj oblatalem 1m wersje i jestem rownie zadowolony ) Ragi, nad kraweznikiem to moze nie , ale nad wlasna glowa i owszem.Jest cos takiego jak surfglider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Super! :-) Na przyszłość uważaj przy wyrzucie, bo o mały włos nie trafiłeś w księżyc ;-) (to chyba on, ta biała plamka na niebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Modelik już gotowy do lotu. Na szczęście nie poszły ząbki więc nie musiałem wycinać serwa, po prostu się otworzyło bo nie jest skręcane a trzyma się na zatrzaskach. Piotrek, fajnie rzeczywiscie lata sie nad tym walem.Ja wczoraj oblatalem 1m wersje i jestem rownie zadowolony Miejsce faktycznie jest niezłe, jedyne co przeszkadza to 'aromat' naturalnego nawozu wyrzucanego z pobliskiej stadniny konnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak na marginesie to nie wiem czy Cie teraz poznam po tej przemianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tak na marginesie to nie wiem czy Cie teraz poznam po tej przemianie Bez obaw to tylko tymczasowo celem wyrównania efektów oddziaływania promieniowania UV Za tydzień/dwa tygodnie wszystko wróci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Piotrek, Czy mógłbyś napisać gdzie jest to miejsce oraz czy jest możliwość latania szybowcem 2m? Pozdrawiam, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sądzę że będzie to :wink: : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Piotrek, Czy mógłbyś napisać gdzie jest to miejsce oraz czy jest możliwość latania szybowcem 2m? Pozdrawiam, Jacek Dokładnie tak jak pokazał Milko, ale nie wiem czy 2m szybowcem tam polatasz, może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Piotrek, Paweł - dziękuję. No cóż, trzeba będzie dalej szukać zbocza wystawionego na wschód w okolicach Krakowa. Pozdrawiam, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Na wschód, to idealna jest niecka w Bodzowie. Ale trzeba się tam ostro sprężąc przy lądowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgadzam sie...Bodzow na wschod jest idealny ale przy wiekszym modelu to hamulce sa obowiazkowe , natomiast do 1m to mozna szalec do woli Tyle ze wschod nie tak czesto wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacca Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Niestety nie mam hamulców a i kamienie mnie odstraszają Muszę dalej szukać. Pozdrawiam, Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 No,wschód wieje już drugi tydzień :devil: ,niestety nie ma gdzie wylądować większym modelem,cześć lotniska zryły kłady reszta zarosła,a było tak pięknie :twisted:,alllle wspomnienia zostały :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Tak, dżungla amazońska wydaje się surową pustynią w porównaniu z niecką Bodzowa, ale da się latac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.