tadek041 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam ściągnąłem symulator ClearView poćwiczyłem chwile po czym wystąpił napis wersja demo trzeba kupić oryginał da się to jakoś ominąć Proszę o odpowiedz i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Niedawno prawie dostałem krawat za 'promowanie' piractwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Da się ominąć, przynajmniej ja ominąłem. Bardzo prosta sprawa, przelew PayPal i po kilku minutach ograniczenie znika. Proste i logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czyli, że w sposób legalny nie da się ominąć płacenia i :ass: :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Oj przepraszam nie zamierzałem promować piractwa a orientujecie się ile to kosztuje taki przelewik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Czyli, że w sposób legalny nie da się ominąć płacenia i :ass: :ble: Niestety z reguły legalnie nie daje się obejść procesu płacenia :wink: Zważywszy jednak na to, że taki symek kosztuje mniej od niejednego silniczka do modelu, czy taniego pakietu - chyba warto dać parę złotych, by w przyszłości programista chciał stworzyć lepszą wersję? W końcu czyjaś praca też kosztuje. A prpgramy dla modelarzy to raczej produkcja niszowa. Jesli sami modelarze oszukują programistów, to jak moga liczyć na potrzebne im oprogramowanie? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 40$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 i to jest abonament miesięczny co miesiąc trzeba płacić ?? Czy też raz na zawsze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Raz na zawsze i masz dożywotnio aktualizacje gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Chyba sie poswiece :mrgreen: Wg was to dobry symulator czy zainwestowac w cos innego? I czy da sie dodawac nowe mapy do cv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Oo... a tego symulatora nie znam... trzeba przetestować :wink:Dacie linka do tego Demo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 http://rcflightsim.com/download.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Wersja demo wg. mnie za krotka. Bardzo ladnie wyglada swiat, nawet samoloty podskakuja na trawie Zastanawiam sie jeszcze nad aerofly prof. delux i zywnie niewiem co wybrac. I powtorze pytanie - jak z nowymi okolicami i samolotami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Locke dzięki Hehe no to "powturz" xD Ale 30$ a powiedzmy 150Eoru to jest różnica, tutaj już decydują fundusze. A co do AreoFly, to wyszła nowa wersja AF5. Też bym sobie chętie taki kupił, ale najtańza wersja = ok. 180 Euro... (Albo może troche mniej, jak sprawdzę w FMT dokładnie to dam znać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.