barton3 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Obrazy olejne, głównie na płótnie (mniejsze formaty na płycie) Co o nich sądzicie ? te ramy wszystkie które są na zdjęciach też tata sam robi ;]
Marcinmb Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Bardzo ladne.Pewnie w rzeczywistości jest jeszcze lepiej
barton3 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 te fotki robiłem telefonem przy sztucznym świetle od żarówki no i generalnie wszystkie są na sprzedaż ;p na ścianach u mnie wiszą.. a jeszcze w pokoju taty pełno leży..takie większe też są.. i nawet całkiem spore pokaże zaraz mozę jeszcze ..hmm ..wypalanki ? tylko cykne foty
barton3 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 te talerze też tata toczy (tokarz) okrągłe jego, a koń to ja się bawiłem heh
Malker Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Świetne... Po prostu cudne Ach... Też bym chciał tak umieć...
MareX Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cietrzewie są, a jeleni faktycznie brak. Wielka szkoda... :wink: No i Papa przecudnej urody. Jak wiecznie żywy...
barton3 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 dobra..tata mi objaśnił chyba o co chodzi z jeleniami
Andree Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Jeleni nie ma, ale talerze rekompensują wszystko :mrgreen:
barton3 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 kolejne :] większość jeszcze nie skończona ale widać co i jak
madrian Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 No, a gdzie obraz modelami w tle? :twisted: Podsuń tacie taki motyw - zawody ESA na powietrzu. Tłum zawodników wpatrzonych przed siebie, a tam gromada różnych modeli latająca w bezładnej na pozór gromadzie. A daleko na niebie, duży gigant majestatycznie przemierza przestworza w stronę matki ziemi... może tata namalowac pilota z paniką na twarzy i jego roześmianych sąsiadów. :devil:
mammuth Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 No jak nie ma motywow modelarskich jak sa .... :roll: Chlop orajacy pole po kretowaniu setek modeli Talerzyki jako nawiazanie do tartakow Troszke wyobrazni No ok. masz racje - przydaloby sie cos ze smiglem i skrzydlami 8)
barton3 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 jeśli ktoś chce zamówić to nie ma problemu 8-) podać obrazek, wymiar i będzie :]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.