Shin Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 SUPER!!! Oblot odbył się dziś, nie miałem czasu kręcić lecz 3 loty mam nagrane. Dziób już cały poklejony. Muszę wymienić śrubki w silniku z imbusowych na krzyżyki albo płaskie. Raz przywaliłem w linie wysokiego napięcia. Drobne ubytki w skrzydle, ale to już załatane depronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Widzę, że nie tylko ja miałem loty na miękkich kolanach (oblatywałem swojego pierwszego Jeta) Gratuluje oblotu... ale na przyszłość zostaw te linie... co one Ci zrobiły ?? :wink: Edit: Filmy nie działają (nie są dostępne w naszym kraju :crazy: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filmy nie działają (nie są dostępne w naszym kraju :crazy: ) Potwierdzam :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Urwały mi się kabelki od wtyczki serwa lotek jak to naprawić najlepiej? Mogę zdjąć obudowę odbiornika żeby się łatwej wtyczki wyciągało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a nie możesz palcami wtyczki wyjąć. obudowę możesz zdjąć. a co z filmem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Film nie działa bo ścieżka dźwiękowa działa tylko w Ameryce podmieniłem ale i tak dałem na vimeo http://vimeo.com/4165858 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 You do not have permission to view this user's videos because they are all private. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Już można na YT ze zmieniona ścieżką dźwiękową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Mam pytanie. Shin to były twoje pierwsze loty w życiu. PS fajną kitę masz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Można powiedzieć ze tak. Bo lot rwd trwał kilka sekund. Dzięki za kitę Ogólnie to uważam że to świetny model. Przeszedł moje oczekiwania. Poziom doświadczenia... Myślę że jakieś 5% Robię beczki pętle, latam na plecach... ZACZNĘ OD DOBRYCH RZECZY: Modyfikacje: Pakiet w nadajniku Bambusy które trzymają gumę żeby nie wcinała się w skrzydła A teraz coś gorszego... straty po dzisiejszym lataniu: Nos, oczywiście był już klejony około 20 razy. Tragedia: złamana antena od nadajnika I dwa śmigła Ogólnie to latałem dzisiaj normalnym lotem jakieś 5 min. Jah Bless You! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 podoba mi się ten piper, masz jakiegoś linka do sklepu?? a ten nadajnik to eskaj?? jaki pakiet wykorzystałeś? z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 http://www.cyber-fly.pl/produkt-795.html Nadajnik esky 6ch Pakiet nimh 8c 1000mah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 podoba mi się ten piper, masz jakiegoś linka do sklepu?? Przeczytaj temat :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ten sam film co wcześniej ale na Vimeo.Model już sklejony i antena złączona rurką termokurczliwą. Za jakąś godzinę idę polatać... -=[EDIT]=- No i polatałem jakieś 20 min. Może polatałbym dłużej ale urwał się nos i mi się sklejać nie chciało. Są postępy... Nos by się nie urwał gdybym nie ćwiczył spadania i unoszenia się tuż nad ziemią za 6 razem pomyliły mi się kierunki i zamiast w górę dałem w dół. Jak skleję dzisiaj to jeszcze polatam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 A tak wygląda po trzech dniach latania xD Jah Bless You! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Wręgę silnikową powinieneś wkleić tak aby tył stykał się z kadubem,było by dużo sztywniej i nie urywał byś jej razem z przodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale wtedy nie miałbym jak odkręcać silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ale wtedy nie miałbym jak odkręcać silnika. ja przykręcam go na wkręty i nie potrzebuje tej przestrzeni..... PS.coś twojego avatarka nie widać tylko taki ,,X'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 No bo kurde nie mogę wstawić nowego zdjęcia... Jak podaję adres to jest zły a żeby wrzucić na serwer PFMRC to waży za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Przecież avatar można wrzucić bezpośrednio z kompa. Tylko musi mieć odpowiednie wymiary i wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.