majula7 Opublikowano Piątek o 15:42 Opublikowano Piątek o 15:42 jak to połączyć, nie znam sie na złaczach sma, moduł pochodzi ze starej aparatury i mam do niego przypisane wszystkie odbiorniki
Bodzioch Opublikowano Piątek o 17:42 Opublikowano Piątek o 17:42 Ja w tych modułach zawsze montuje gniazdo antenowe na obudowie.
majula7 Opublikowano wczoraj o 01:47 Autor Opublikowano wczoraj o 01:47 Ale ja chce sie wpiąć z drugiej strony do anteny w rekojesci. Chodzi mi o typ zlacza sma.
majula7 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu No fajnie, ale ktory? Kupię kpl. u Chińczyka moze coś bedzie pasować. Chciałem coś dokupić w elektronicznym ale nie maja złączek sma. 17 godzin temu, Bodzioch napisał: Ja w tych modułach zawsze montuje gniazdo antenowe na obudowie.
Bodzioch Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Na zdjęciu nie widać jakie tam jest. Jeżeli jest z dziurką to druga część z bolcem i na odwrót. Tam jest gwint na zewnątrz ? miałem trochę tych nadajników ale zawsze montowałem moduł z anteną. Nie wiem czy w ogóle były takie moduły z złączem sma do anteny ale na wcisk bo nie na gwint. Jak wkręcisz wtyk to nie zamontujesz modułu. Gniazdo 5 styków też musisz przedłużyć i moduł mechanicznie zamontować. Tam była chyba jakaś przejściówka do montażu modułu. Prościej jest zamontować gniazdo na module. Miałem te nadajniku jak się pokazały ale to było chyba ze 20 lat temu. Fajny nadajnik , dobrze mi w ręce leżał ale moduł miałem z anteną.
Rekomendowane odpowiedzi