bigkris Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witam, jakie sa sposoby na wyplate pieniedzy z ekonta? czytalem na ich stronie ale nie moge nic znalezc na ten temat. google tez nie dalo mi odpowiedzi. czy wyplaca mi pieniadze w ich placowce? jesli tak to co musze miec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyr994 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Musisz mieć karte i możesz wypłacać w bankomatach. Mbank nie ma jako takiej placówki. W różnych miejscach / zazwyczaj w centrach Handlowych / są tzw. mkioski i punkty informacyjne oraz wpłatomaty. Tam możesz szczegółowo pytać. mKiosk, CH Tesco 30-047 Kraków, ul. Kapelanka 54 (0 12) 267 75 18 wyślij e-mail Pn.-sob. 10-20, ndz. 10-18 zobacz na mapie mKiosk, CH Zakopianka 30-418 Kraków, ul. Zakopiańska 62 (012) 290 70 69 wyślij e-mail Pn. -sob. 9-20, ndz. 9-18 zobacz na mapie mKiosk, CH Galeria Kazimierz 31-536 Kraków, ul. Podgórska 34 (0 12) 433 03 93 wyślij e-mail Pn.-sob. 10-20, ndz. 10-18 zobacz na mapie mKiosk, Pasaż Handlowy M1 31-580 Kraków, al. Pokoju 67 (0 12) 686 13 04 wyślij e-mail Pn.-sob. 10-20, ndz. 10-18 zobacz na mapie mKiosk, CH Krokus 31-876 Kraków, al. Gen. Bora-Komorowskiego 37 (0 12) 413 11 19 wyślij e-mail Pn.-sob. 9-21, ndz. 9-19 http://www.mbank.pl/przewodnik/punkty_naziemne/?search=1&country=pl&mKiosk=on&city=52&mapa=on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Rowniez miedzy innymi w bankomatach WBK wyplacasz za darmo. Innych nie znam bo nie korzystam jednak na infolinii z pewnoscia odpowiedza gdzie mozesz wyplacac Na stronie mbanku masz mapke bankomatow/wplatomatow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 tylko ze nie mam karty wlasnie... a pilnie potrzebuje kase wyplacic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To jestes w kropce. Bez karty nic nie zdzialasz - mozesz przelac innej osobie z mbanku - przelew w 1 sekunde i on moze wyplacic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 moja mama sie wlasnie nie chce na to zgodzic ;D dobra to bede dzialac z karta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jak jesteś w Krakowie to możemy się umówić przy bankomacie z laptopem i załatwimy sprawę od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 no poki co nie jestem w krakowie, i narazie chyba nie pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Smiesznie by to wygladalo,jakby 2 facetow majstrowalo cos przy bankomacie z laptopem :devil: :twisted: Teraz tyle tych afer bylo o podkradaniu kodu pin w bankomatach itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Marcinmb, przesadzasz musialem dzisiaj dzwonic do nich o karte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 niestety, ale jak Ci się spieszy to możesz się rozczarować.. bo ta karta pewnie będzie z tydzień szła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 bo ta karta pewnie będzie z tydzień szła. Ja na swoją miesiąc czekałem... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A ja wziełem od razu jak tylko sie zalogowałem do mbanku złożyłem "formularz" o karte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 mnie babka powiedziala do 15 dni. no teraz ida swieta to mam nadzieje ze sie nie przedluzy to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.