Jump to content

Mbank, wyplata pieniedzy

bigkris

Recommended Posts

Posted

Witam, jakie sa sposoby na wyplate pieniedzy z ekonta? czytalem na ich stronie ale nie moge nic znalezc na ten temat. google tez nie dalo mi odpowiedzi. czy wyplaca mi pieniadze w ich placowce? jesli tak to co musze miec?

Posted

Musisz mieć karte i możesz wypłacać w bankomatach. Mbank nie ma jako takiej placówki. W różnych miejscach / zazwyczaj w centrach Handlowych / są tzw. mkioski i punkty informacyjne oraz wpłatomaty. Tam możesz szczegółowo pytać.

mKiosk, CH Tesco

30-047 Kraków,

ul. Kapelanka 54 (0 12) 267 75 18

wyślij e-mail Pn.-sob. 10-20,

ndz. 10-18 zobacz na mapie

mKiosk, CH Zakopianka

30-418 Kraków,

ul. Zakopiańska 62 (012) 290 70 69

wyślij e-mail Pn. -sob. 9-20,

ndz. 9-18 zobacz na mapie

mKiosk, CH Galeria Kazimierz

31-536 Kraków,

ul. Podgórska 34 (0 12) 433 03 93

wyślij e-mail Pn.-sob. 10-20,

ndz. 10-18 zobacz na mapie

mKiosk, Pasaż Handlowy M1

31-580 Kraków,

al. Pokoju 67 (0 12) 686 13 04

wyślij e-mail Pn.-sob. 10-20, ndz. 10-18 zobacz na mapie

mKiosk, CH Krokus

31-876 Kraków,

al. Gen. Bora-Komorowskiego 37 (0 12) 413 11 19

wyślij e-mail Pn.-sob. 9-21, ndz. 9-19

http://www.mbank.pl/przewodnik/punkty_naziemne/?search=1&country=pl&mKiosk=on&city=52&mapa=on

Posted

Rowniez miedzy innymi w bankomatach WBK wyplacasz za darmo. Innych nie znam bo nie korzystam jednak na infolinii z pewnoscia odpowiedza gdzie mozesz wyplacac :) Na stronie mbanku masz mapke bankomatow/wplatomatow.

Posted

To jestes w kropce. Bez karty nic nie zdzialasz - mozesz przelac innej osobie z mbanku - przelew w 1 sekunde i on moze wyplacic.

Posted

Jak jesteś w Krakowie to możemy się umówić przy bankomacie z laptopem i załatwimy sprawę od razu ;)

Posted

Smiesznie by to wygladalo,jakby 2 facetow majstrowalo cos przy bankomacie z laptopem :devil: :twisted: :D Teraz tyle tych afer bylo o podkradaniu kodu pin w bankomatach itp :)

Posted

niestety, ale jak Ci się spieszy to możesz się rozczarować.. bo ta karta pewnie będzie z tydzień szła.

Posted

mnie babka powiedziala do 15 dni. no teraz ida swieta to mam nadzieje ze sie nie przedluzy to...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.