Skocz do zawartości

Witam wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i mnie trafiło :D Moje doświadczenia z modelarstwem nie są zbyt duże. Jakieś ćwierć wieku temu :rotfl: był etap jaskóek kupowanych w CSH (ciekawe ile osób pamięta co to było). Później wiele wiele lat przerwy i modeloza powróciła, ale na skutek różnych zawirowań w życiu prywatnym musiała się skończyć. Teraz od jakiegoś roku systematycznie codziennie przeglądam forum i coraz bardziej chcę spełnić swoje marzenia o podbijaniu przestworzy. Codzienne treningi na symulatorach przynoszą już jakieś konkretne efekty więć chyba czas zacząć działać. Mieszkam w Raszynie pracuję w Pruszkowie w dużej firmie kurierskiej. Muszę zacząć zbierać sprzęt i wyposażenie i oczywiście zbudować jakiś pierwszy powietrzny wehikuł :D Przeglądam aledrogo w poszukiwaniu jakiejś używanej aparatury i pozostałego wyposażenia.

Liczę na Waszą pomoc , szczególnie w pierwszych "samodzielnych" lotach.

Ale się rozpisałem.

Opublikowano

To i ja sie przylacze do kibicowania w budowie wehikulu latajacego ;)

Ps. Trza sie bylo do tego kurierowania nie przyznawac - juz widze te PW - Darku - mam taka prosbe:

- Czy moglbys mi modelik z Warszawki podrzucic ???

Tudziez

- Drogi Dariuszu - czekam na dostawe ze sklepu modelarskiego juz 2 dni - moglbys spojrzec czy przypadkiem to nie Ty ja masz w samochodzie ???

Enylej - witaj na forum :faja:

Opublikowano

Teraz jestem osobą odpowiedzialną za pracę grupy ponad 200 kurierów w jednym z oddziałów w Warszawie. Jeżeli będę mógł pomóc w szybszym :D doręczeniu przesyłki to nie mam nic przeciwko takim PW. Jedyne czego nie mogę to zmniejszyć ceny za przesyłkę, wszystko inne jest możliwe :mrgreen:

Gość slawekmod
Opublikowano

Witam na forum, CSH- centralna składnica harcerska.Ehhh to były czasy, nieosiągalny dla mnie Signal FM7 i parę innych drobiazgów na półkach .Dzisiaj niektóre z tamtych wymarzonych urządzeń wydają się być prymitywne.Dopiero jak zacząłem zarabiać to kupiłem pierwsze radio.

Opublikowano

Baaa... Chyba ze trzy "Jaskółki" własnoręcznie ulepiłem, ale już na przymiarkach do "Bociana" się skończyło, na korzyść "uwięzi" z niezapomnianą "Jaskółką 2,5 cm3"... Witaj i dawaj relacje z postepów w kompletowaniu sprzętów i lataniu. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.