darek_op Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No i mnie trafiło Moje doświadczenia z modelarstwem nie są zbyt duże. Jakieś ćwierć wieku temu :rotfl: był etap jaskóek kupowanych w CSH (ciekawe ile osób pamięta co to było). Później wiele wiele lat przerwy i modeloza powróciła, ale na skutek różnych zawirowań w życiu prywatnym musiała się skończyć. Teraz od jakiegoś roku systematycznie codziennie przeglądam forum i coraz bardziej chcę spełnić swoje marzenia o podbijaniu przestworzy. Codzienne treningi na symulatorach przynoszą już jakieś konkretne efekty więć chyba czas zacząć działać. Mieszkam w Raszynie pracuję w Pruszkowie w dużej firmie kurierskiej. Muszę zacząć zbierać sprzęt i wyposażenie i oczywiście zbudować jakiś pierwszy powietrzny wehikuł Przeglądam aledrogo w poszukiwaniu jakiejś używanej aparatury i pozostałego wyposażenia. Liczę na Waszą pomoc , szczególnie w pierwszych "samodzielnych" lotach. Ale się rozpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witamy i Zyczymy powodzenia w budowie "wehikułu powietrznego" EDIT: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To i ja sie przylacze do kibicowania w budowie wehikulu latajacego Ps. Trza sie bylo do tego kurierowania nie przyznawac - juz widze te PW - Darku - mam taka prosbe: - Czy moglbys mi modelik z Warszawki podrzucic ??? Tudziez - Drogi Dariuszu - czekam na dostawe ze sklepu modelarskiego juz 2 dni - moglbys spojrzec czy przypadkiem to nie Ty ja masz w samochodzie ??? Enylej - witaj na forum :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Teraz jestem osobą odpowiedzialną za pracę grupy ponad 200 kurierów w jednym z oddziałów w Warszawie. Jeżeli będę mógł pomóc w szybszym doręczeniu przesyłki to nie mam nic przeciwko takim PW. Jedyne czego nie mogę to zmniejszyć ceny za przesyłkę, wszystko inne jest możliwe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam na forum, CSH- centralna składnica harcerska.Ehhh to były czasy, nieosiągalny dla mnie Signal FM7 i parę innych drobiazgów na półkach .Dzisiaj niektóre z tamtych wymarzonych urządzeń wydają się być prymitywne.Dopiero jak zacząłem zarabiać to kupiłem pierwsze radio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jaskółka-całe rzesze chłopców od tego zaczynały ale niewielu przy tym zostało. Witam w naszym gronie. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Baaa... Chyba ze trzy "Jaskółki" własnoręcznie ulepiłem, ale już na przymiarkach do "Bociana" się skończyło, na korzyść "uwięzi" z niezapomnianą "Jaskółką 2,5 cm3"... Witaj i dawaj relacje z postepów w kompletowaniu sprzętów i lataniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gar-da Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Witam imiennika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.