Przemek1979 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Witam ponownie dłuższej przerwie. Szukam modelarza który podpowie mi w kilku rzeczach mojego projektu.Zaczynam budowę Rivy Aquarama z silnikiem spalinowym Polini 50ccm 13PS. Kadłub ma 1,90m długości 0,50m szerokości coś na ten wzór...Pozdrawiam
mike217 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ps czy Twój ostatni projekt nad którym była burzliwa dyskusja popłynął ? Wyciągnąłeś wnioski ? Widzę że znowu chcesz wstawić wynalazek do napędu modelu . No nic ja tym razem tylko obserwuję , już wszystko zostało napisane w tym dziale . Powodzenia
Przemek1979 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu takie wynalazki pływają i to bardzo dobrze widziałem... i bralem udział Dołączam kilka zdjęć z zawodów z Szwajcarii tu filmik Stäfa Schweiz
Przemek1979 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu W jednej łódce jest wbudowany silnik od gokarta Rotax fr 125 ccm bardzo szybki model. Mój Katamaran też ma silnik od pocketbike 40ccm
Grzesiek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Cześć Przemo kto ci to zbudował?Tego katamarana,czy kupiłeś?
Rekomendowane odpowiedzi