Przemek1979 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Witam ponownie dłuższej przerwie. Szukam modelarza który podpowie mi w kilku rzeczach mojego projektu.Zaczynam budowę Rivy Aquarama z silnikiem spalinowym Polini 50ccm 13PS. Kadłub ma 1,90m długości 0,50m szerokości coś na ten wzór...Pozdrawiam
mike217 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ps czy Twój ostatni projekt nad którym była burzliwa dyskusja popłynął ? Wyciągnąłeś wnioski ? Widzę że znowu chcesz wstawić wynalazek do napędu modelu . No nic ja tym razem tylko obserwuję , już wszystko zostało napisane w tym dziale . Powodzenia
Przemek1979 Opublikowano 13 godzin temu Autor Opublikowano 13 godzin temu takie wynalazki pływają i to bardzo dobrze widziałem... i bralem udział Dołączam kilka zdjęć z zawodów z Szwajcarii tu filmik Stäfa Schweiz
Przemek1979 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu W jednej łódce jest wbudowany silnik od gokarta Rotax fr 125 ccm bardzo szybki model. Mój Katamaran też ma silnik od pocketbike 40ccm
Grzesiek Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Cześć Przemo kto ci to zbudował?Tego katamarana,czy kupiłeś?
Rekomendowane odpowiedzi