Grzesiek Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Witam Czy ktoś mi powie coś na temat tego urządzenia? Dostałem to dawno temu ad kolegi ale noestety zero informacji.Do czego to jest to wiem ,ale jakie napięcie zasilania i tp już nie wiem.
Bodzioch Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego To moje urządzenie . Robiłem takie dawno dawno temu. Zasilanie to aku 1,2V . Na wyjściu masz pełne napięcie gdy kanał daje pełne wysterowanie. Było podpięte pod kanał na potencjometrze i regulowany prąd świecy. mozna też był zmiksować z drążkiem gazu ale tak żeby na wolnych obrotach było pełne grzanie a na pełnych spadał prąd do zera
Grzesiek Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Ok dzięki.Szkoda ze ma 1,2V. Myslałem o podłączeniu llion 2s.A może można do tefo podłaczyć np PB 2V? Czy jakiś włącznik jest potrzebny w szereg?Chciał bym to do modelu wykożystać do 4 sówa na podrzażanie.
Bodzioch Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Jak dasz aku 2V to daj w szereg diodę z 5A to będzie spadek napięcia 0,7V i zostanie 1,3V
Rekomendowane odpowiedzi