japim Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Jakim dokładnie programem chcesz go naładować? Bo może jakieś AUTO? i wtedy 4 S w storage wygląda jak 3S i ładowarka głupieje. Chociaż przy podpięciu złącza balansującego powinna poprawnie sama rozpoznać.
emkd Opublikowano 23 Lutego Autor Opublikowano 23 Lutego skyrc d200 neo 4S balans cfg 5A po podpięciu do ładowarki wyświetla cztery cele - po 3,8 V i rezystancję na wszystkich ok 3 mOhm`a zaczynam ładowanie i zonk : cell error - wielkie D... żadna funkcja nie daje rady : ani rozładowanie ani storage
emkd Opublikowano 24 Lutego Autor Opublikowano 24 Lutego napisałem do Chin do SkyRC ... BTW, znalazłem stronę gdzie gostek podpiął na minutę bez balansu i przeszło .... ale nie u mnie
japim Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 14 godzin temu, emkd napisał: skyrc d200 neo To jest ladowarka dwuportowa. Na obu portach dzieje sie tak samo?
emkd Opublikowano 24 Lutego Autor Opublikowano 24 Lutego tak znaczy mam obecnie 3 pakiety : 2400 + 2x5000 2400 "robi" dobrze, we wszystkie strony. te 5000 próbowałem reklamować ale dostałem z akumulatoryrc info żebym spadał na bambus. były wszystkie w storage ale tylko 2400 po pół roku się podniósł ... parametry obu wyglądają OK ale i tak nie działają poprawnie ... zaraz przyjdą kolejne (nowe) pakiety to będę sprawdzał czy ładowarka jest ok.
emkd Opublikowano 25 Lutego Autor Opublikowano 25 Lutego zresztą sprawdzałem na starych ładowarkach (gpx) i nie daje rady ...
Rekomendowane odpowiedzi