Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jędrek Opublikowano wczoraj o 09:36 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano wczoraj o 09:36 Witam W ramach tzw. międzyczasu🙂 zabrałem się za model samolotu akrobacyjnego Racek R7, na początku lat 60-ych miał być konkurencją dla Zlina 26. Powstał tylko w jednym egzemplarzu i z różnych względów nie dane mu było konkurować z innymi samolotami akrobacyjnymi. Ale właściwości lotne miał bardzo obiecujące. Rozpiętość modelu 2m, napęd DLE 20 RA, waga.... ile wyjdzie. 8 1
Lucjan Opublikowano wczoraj o 10:42 Opublikowano wczoraj o 10:42 Bardzo fajny samolot. Bardzo dawno temu zbudowałem Racka latającego na uwięzi. 2
jędrek Opublikowano wczoraj o 11:22 Autor Opublikowano wczoraj o 11:22 39 minut temu, Lucjan napisał: Bardzo fajny samolot. Bardzo dawno temu zbudowałem Racka latającego na uwięzi. Z planów Umińskiego?
Lucjan Opublikowano wczoraj o 12:25 Opublikowano wczoraj o 12:25 Godzinę temu, jędrek napisał: Z planów Umińskiego? Tak , zgadza się .
Kazik.R Opublikowano wczoraj o 17:42 Opublikowano wczoraj o 17:42 Samolot jak wspomniał Andrzej miał bardzo pokrętne losy...Też miałem model na uwięzi wg. planów Z. Umińskiego....trochę powiększony pod silnik 3,5cm3 Latał bardzo fajnie ,stabilnie. Jedruś będę Ci kibicował!!!...Też go buduję obecnie-he,he,he...ale to plankton i to prawdziwy...skala1:24
jędrek Opublikowano wczoraj o 22:13 Autor Opublikowano wczoraj o 22:13 4 godziny temu, Kazik.R napisał: Samolot jak wspomniał Andrzej miał bardzo pokrętne losy...Też miałem model na uwięzi wg. planów Z. Umińskiego....trochę powiększony pod silnik 3,5cm3 Latał bardzo fajnie ,stabilnie. Jedruś będę Ci kibicował!!!...Też go buduję obecnie-he,he,he...ale to plankton i to prawdziwy...skala1:24 👍 Parę obrazków jeszcze 3
jędrek Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Witam Powoli coś tam powstaje. 3
Rekomendowane odpowiedzi