wojcio69 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam No i zrobiłem to... Pierwszy mój film z pokładu Elektro Junior S. Kamera to FCO2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witamy w gronie Junioro filmowców, gratulacje. Masz fajny teren do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wow! Wojtek czyżby kamera "wisiała" pod skrzydłem jak u mnie? Przynajmniej podobna perspektywa. Super, lubie takie wodno-lądowe tereny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam Jarku, BINGO! Wygrałeś krakersa. Dokładnie kamera wisi pod skrzydłem i... na oryginalnej podstawce mocowanej na rzep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ciekawe co to za skrót FCO2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ciekawe co to za skrót FCO2 ? np. http://www.model-fan.com.pl/index.php?p2467,flycamone-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.